Ana SayfaDedikoduDemet Akalın hamilelik iddialarını yanıtladı!

İlgili Postlar

Demet Akalın hamilelik iddialarını yanıtladı!

Dün hamile olduğu iddiaları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, iddialara yanıt verdi. Akalın, “Yapmayacağım çocuk falan. Böyle haberler yaparak daha da sinirlendirmeye mi çalışıyorsunuz? Ya sabır!” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın ikinci bebeğine hamile olduğu iddiaları dün magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu haber karşısında öfkelenen Akalın, sosyal medya hesabından yanıt verirken “Yapmayacağım çocuk falan. Ya sabır!” diye sert bir dille yanıt verdi.

Demet Akalın hamile mi?

Demet Akalın’ın önceki gün sahne öncesi çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından Seren Serengil paylaşımın altına “Ay sen bir güzelleştin ya hamile misin nesin?” diye yorum yapmıştı. Serengil’in bu yorumunun ardından Demet Akalın’ın hamile olduğu şeklide haberler yapılmıştı.

Yalanladı

Demet Akalın, hamilelik haberlerinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak iddialara son noktayı koydu. Akalın, “Daha çok nasıl sinirlendiririz haberi mi bu? Her gün sahnede içtiğim içkiyi de mi görmüyorsunuz? Ya sabır, ya sabır! Yapmayacağım çocuk falan” dedi.

Demet Akalın’ın o paylaşımı:

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler