Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun ağabeyi, skandalın ortaya çıkmasının ardından kayıplara karıştı

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun ağabeyi, skandalın ortaya çıkmasının ardından kayıplara karıştı

Murat Başoğlu’nun öz yeğeni ile ilişkisi olduğunun ortaya çıkmasının ardından, ağabeyi Tahir Başoğlu evini satıp, kimseye veda etmeden kayıplara karıştı. Tahir Başoğlu, sırra kadem bastı. Detaylar haberimizde…

Ünlü sunucu Murat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın ilişki yaşamasının ortaya çıkmasının ardından sular bir an olsun durulmuyor. Burcu Başoğlu Kabadayı’nın babası Tahir Başoğlu, skandal olayın ortaya çıkmasının ardından sırra kadem bastı.

Murat Başoğlu’nun ağabeyi sırra kadem bastı

Murat Başoğlu’nun ağabeyi, emekli memur Tahir Mahir Başoğlu, eşi Psikolog Zekiye Başoğlu ile birlikte  Ayvalık’ta site içindeki on yıldır oturdukları yazlık evlerini satışa çıkartıp ortadan kayboldular. Sırra kadem basan çiftin komşuları, “Veda etmeden gittiler.” dedi.

Boşanma davaları gündemde

Olayın ortaya çıkmasının ardından ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun eşi Hande Bermek 14 yıllık eşi ve oğlunun babası Murat başoğlu’na boşanma davası açmaya hazırlanırken, olayın baş kahramanlarından yeğen Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi de boşanma davası açtı. Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlı’nın olaya el atacağı öğrenildi.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler