Ana SayfaDedikoduDeniz Seki ayrılık hakkında açıklama yaptı: Faruk istedi, ben de saygı duydum

İlgili Postlar

Deniz Seki ayrılık hakkında açıklama yaptı: Faruk istedi, ben de saygı duydum

Deniz Seki ve nişanlısı Faruk Salman’ın ayrılık haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmışken, Deniz Seki ayrılık konusu hakkında açıklama yaptı. Haberleri doğrulayan Seki, “Ayrılığı Faruk Bey istedi, ben de saygı duydum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Deniz Seki ve Faruk Salman ayrıldı

Haziran ayında özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki, Faruk Salman ile evlilik hazırlıkları yapıyordu. Birden ortaya çıkan ayrılık haberleri, evlilik tarihi bekleyenleri şoke etti. Evlenmelerine kesin gözü ile bakılan Deniz Seki ve Faruk Salman çifti, iki gün önce ayrıldı.

Bir an olsun yalnız bırakmamıştı

Yaklaşık iki buçuk yıl hapis yatan Deniz Seki’yi bir an olsun yalnız bırakmayan, her daim yanında olan, hatta firari olduğu dönemde bile sevgilisiyle ayrılmayan Faruk Salman, sevdiği kadın Deniz Seki için hapis yolu gözlemişti.

Evlilik tarihi bekleniyordu

Deniz Seki’nin Haziran ayında tahliye olmasının ardından evlenme yolunda ilerleyen Seki ve Salman çiftinden düğün tarihi yerine ayrılık haberi geldi. Halbuki Deniz Seki, hapisten çıktıktan sonra anne olmak istediğini ve kardeşinin evlenmesinin ardından Faruk Salman ile evleneceğini açıklamıştı. Hatta, tüm hazırlıklarının tamam olduğunu, sadece tarih belirlemediklerini ifade etmişti.

Ayrılık haberlerini doğrulayan Deniz Seki, şu açıklamayı yaptı:

“Bu daha çok aramızda bizim bile kendimize söylemekten korktuğumuz sevgimize daha çok sahip çıkmalıyız diye düşündüğümüz hassas bir dönemde bu haber basına nasıl sızdı ben şaşkınım. Biz şaşkınız .Ve çok ama çok üzgünüm! Eminim Faruk Bey de üzgün. Sevgimizden yana bir şüphemiz yok ama benim iş yoğunluğum onun bu yoğunluğa alışamaması dengeyi bulamadık maalesef… Yoksa başka hiçbir şey yok bu ömürlük baktığım ilişkiyi bitirecek. Bu karar Faruk Bey’in almış olduğu bir karar bende saygı duyuyorum.”

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler