Ana SayfaDedikoduErol Köse, öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu'na verdi veriştirdi: Şerefsiz!

İlgili Postlar

Erol Köse, öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu’na verdi veriştirdi: Şerefsiz!

Erol Köse, canlı yayında Murat Başoğlu’na verdi veriştirdi. Köse, sunuculuğunu yaptığı programa telefon bağlantısı ile bağlanan Murat Başoğlu’nun ağabeyinin yayından ayrılmasının ardından Murat Başoğlu için ağır ifadeler kullandı. Köse, “Şerefsiz!” diye çıkıştı. Detaylar haberimizde…

Tahir Başoğlu, programa bağlanıp Erol Köse’ye konuştu

Erol Köse’nin sunuculuğunu yaptığı tvem ekranlarında yayınlanan “Her Şeyi Konuşalım” programında Murat Başoğlu’nun ağabeyi telefon bağlantısı ile katıldı. Murat Başoğlu’nun ağabeyi Tahir Başoğlu, kızı Burcu Başoğlu Kabadayı ve kardeşi Murat Başoğlu’nun ilişki yaşadığının ortaya çıkması ile ilgili açıklama yaparak, olayın mahkemeye intikal ettiğini ve bu konu hakkında konuşmak istemediğini söyledi.

Erol Köse Murat Başoğlu’na sert çıktı: “Şerefsiz!”

Tahir Başoğlu’nun telefonu kapatmasının ardından söz alan programın sunucusu Erol Köse, Murat Başoğlu’na “Şerefsiz!” deyip çıkışarak “Dertli baba ne desin? Kusura bakmayın şerefsiz diyoruz kendisine… İsterse dava etsin. Bu sapkınlığa normal tepki veremeyiz, doktor olarak söylüyorum bu sapıklıktır, ensest ilişkidir.” diye konuştu. Erol Köse’nin çok öfkelendiği dikkat çekti.

Ağabey Tahir Başoğlu ortadan kayboldu

Kızı Burcu Başoğlu Kabadayı’nın, kardeşi Murat Başoğlu ile ilişki yaşadığı ortaya çıkmasının ardından Murat Başoğlu’nun ağabeyi Tahir Başoğlu, psikolog olan eşi ile birlikte Ayvalık’ta on yıldır oturdukları site içindeki evi satışa çıkarıp bir anda sırra kadem bastı. Komşuları, Tahir Başoğlu ve eşi için “Veda etmeden gittiler.” dedi.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler