Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun öpüştüğü kadın öz yeğeni mi? Kocası açıkladı!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun öpüştüğü kadın öz yeğeni mi? Kocası açıkladı!

Murat Başoğlu’nun ilişki yaşadığı ortaya çıkan öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı’dan açıklama geldi. Selçuk Kabadayı, ilişki yaşadıklarını kabul etmeyen Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı’yı yalanladı. Selçuk Kabadayı, “Teknedeki kadın karım.” dedi. İşte detaylar…

[irp]

Yaz aylarında Murat Başoğlu’nun teknede bir kadınla öpüştüğü ortaya çıkmıştı. Bu görüntüler ilk başta “karısını aldatıyor” şeklinde yorumlanmıştı. Ancak, çok geçmeden bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Murat Başoğlu’nun öpüştüğü kadının Selçuk Kabadayı ile evli olan öz yeğeni olduğu iddia edildi.

[irp]

Murat Başoğlu ve yeğeni reddetmişti

Murat Başoğlu, konu ile ilgili verdiği ifadede “Kadının adı Olga’ydı. Plajda ayaküstü tanışıp seviştik.” diyerek öpüştüğü kadının öz yeğeni olduğunu iddia etmişti. Yeğen Burcu Başoğlu Kabadayı da tıpkı amcası Murat Başoğlu gibi teknedeki kadının kendisi olmadığını, amcası ile ilişki yaşamadığını söylemişti. Ancak, Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı tam tersini iddia ederek “Teknedeki kadın karım.” dedi.

[irp]

Selçuk Kabadayı: “Teknedeki kadın karım”

Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı, dün savcıya gidip verdiği ifadede “Görüntülere bakar bakmaz teknedeki kadının karım olduğunu anladım. Yıkıldım. O kadın, Olga falan değil. Burcu’nun ta kendisi! Ahlaksız ve reziller.” dedi.

[irp]

Olay yargıda

Murat Başoğlu ve ilişki yaşadığı iddia edilen öz yeğeni Burcu Başoğlu’na ‘Hayasızlık’tan dava açılırken, ‘Alenen cinsel ilişkiye girmek’ ve ‘teşhircilik’ten yargılanarak 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler