Ana SayfaDedikoduLider Şahin İrem Derici'yi çabuk unuttu, çapkınlığa çıktı!

İlgili Postlar

Lider Şahin İrem Derici’yi çabuk unuttu, çapkınlığa çıktı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile yaşadığı bir yıllık aşkı geçtiğimiz ay noktalayan Lider Şahin, aşk acısını çabuk unuttu. Lider Şahin, İstanbul gecelerinde çapkınlık yaparken görüntülendi. İşte detaylar…

[irp]

Lider Şahin çapkınlıkta

Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin, yaklaşık bir yıldır ünlü şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşıyordu. Son zamanlarda mutluluğu kaybeden çift, bir ay kadar önce ayrılık kararı alarak ilişkilerini noktalamıştı. Lider Şahin, aşk acısını çabuk unutan taraf oldu.

[irp]

Lider Şahin İrem Derici’yi çabuk unuttu

İrem Derici ile bir ay önce ayrılan Lider Şahin, önceki akşam Ortaköy’deki Capricon isimli eğlence mekanında yeni sevgilisi ile eğlendi. Şahin, mekan çıkışında sarışın sevgilisi ilen birlikte basın mensuplarının objektifine yakalandı. Şahin’in yanındaki sarışın güzelin derin göğüs dekoltesi dikkat çekti.

[irp]

Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün

Lider Şahin’in İrem Derici ile aşk yaşamaya başladığı zamanlarda annesi Didem Şahin “Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün.” demişti. Didem Şahin’in bu sözleri, ayrılığın ardından İrem Derici’yi ve aşk acısını çabuk unutup çapkınlık turuna çıkan Lider Şahin’in görüntülenmesinin ardından akıllara geldi.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler