Ana SayfaÜnlülerMuhteşem 4 ‘lü! Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca!

İlgili Postlar

Muhteşem 4 ‘lü! Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca!

Muhteşem 4 ‘lü! Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca!Sanat dünyasındaki çekememezlik çarkını dayanışma yönüne çevirmeyi hedefleyen Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca “Düet kardeşleri” olmaya karar verdi.

Türk Pop Müziğinin 4 İsmi El Ele

Bugüne dek pek çok hit olan şarkıya imza atan başarılı şarkıcılar sanat dünyasındaki çekememezlik durumuna son vermek için bir araya geldi. Sanatçıların bir araya geldiğinde çok başarılı işler çıkarabileceğini gözler önüne seren Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca’nın şarkısı çok konuşulacak.

Bu Dörtlü Her Yerde Olabilir

“Ala” adını taşıyan yeni düet çalışmaları için uzun bir süredir stüdyo çalışmalarına devam eden Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca harika bir dörtlü oldu. Enerjileriyle herkesi kendine hayran bırakan muhteşem dörtlüye reklam teklifleri gelmeye başladı.

Cansu Kurtçu Kimdir?

Işın Karaca Kimdir?

Muhteşem 4 ‘lü! Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca!

Uzun bir süredir ortak projeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca’nın stüdyo hazırlıkları nihayet sona ermiş bulunuyor. Müzik dünyasına bomba gibi düşecek bir şarkıyla çıkış yapmak için hazırlanan Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca geçtiğimiz gün Sefa Gürsoy ‘un objektifine poz verdi. Muhteşem dörtlünün “Ala” adını taşıyan parçası 14 Şubat “Sevgililer Günü”nde tüm dijital platformlarda dinleyicileriyle buluşacak.

Demet Akalın Kimdir?

Deniz Seki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler