Ana SayfaÜnlülerAslı Bekiroğlu'na Destek Yağdı!

İlgili Postlar

Aslı Bekiroğlu’na Destek Yağdı!

Haftasonu telefonu hacklenen ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun sosyal medya ve basına düşen fotoğrafları büyük tepkilere neden olmuştu. Yaşanan bu olay karşısında dün mahkemeye başvurduğunu açıklayan Aslı Bekiroğlu’na destek yağdı! Ünlü isimler güzel oyuncuyu yalnız bırakmadı.

Eleştirilerin Ardı Arkası Kesilmedi

Cumartesi günü telefonun hacklenmesiyle karşı karşıya kalan Aslı Bekiroğlu’nun kişisel fotoğrafları Reddit’e paylaşıldı. Kısa sürede basına düşen fotoğraflar pek çok tepkiyi de beraberinde getirdi. Olayın şoku içerisinde şaşkına dönen ünlü oyuncu sosyal medya hesabını yorumlara kapatarak akşam yasal hakkını arayacağı yönünde bir açıklama yapmış ve yapılan bu yanlışa pirim verilmemesi ricasında bulunmuştu.

Telefonu Hacklenen Aslı Bekiroğlu Dava Açtı!

Empati Duygumuz Neden Bir Anda Yok Oluyor?

Aslı Bekiroğlu‘nun kişisel fotoğraflarının yayılması kısa sürede sosyal medya Trend Topic olurken gelen tepkiler hem şaşırtıcı, hem de iç bunaltıcıydı. Ünlü oyuncunun fotoğrafları sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşılarak hızla yayıldı. Ve ne yazık ki eleştirilerde ayıplanan mağdur taraf oldu. Bu tip olaylara pirim verildikçe bir gün herkesin başına gelebileceği denklemden hemen çıkarılması ve asıl suçluya sanki iyi bir şey yapmış gibi pirim verilmesi oldukça içler acısı. Telefonların ve bilgisayarların kişisel olduğu bir dönemde veri sızdırılmasının oldukça büyük bir suç ve ahlaka uygun bir davranış olmadığının farkına varılmasını dilerim.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Aslı Bekiroğlu’na Destek Yağdı!

Dün yasal işlemleri başlatan Aslı Bekiroğlu’na Demet Özdemir, Selin Sekerçi ve Hazal Ergüçlü başta olmak üzere birçok ünlü isimde sosyal medyadan destek verdi. İşte o paylaşımlar;

Demet Özdemir'den Aslı Bekiroğlu'na Destek
Demet Özdemir’den Aslı Bekiroğlu’na Destek

 

Selin Şekerci'den Aslı Bekiroğlu'na Destek
Selin Şekerci’den Aslı Bekiroğlu’na Destek
Hazal Ergüçlü'den Aslı Bekiroğlu'na Destek
Hazal Ergüçlü’den Aslı Bekiroğlu’na Destek
Afra Saraçoğlu'ndan Aslı Bekiroğlu'na Destek
Afra Saraçoğlu’ndan Aslı Bekiroğlu’na Destek
Hayal Köseoğlu'ndan Aslı Bekiroğlu'na Destek
Hayal Köseoğlu’ndan Aslı Bekiroğlu’na Destek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler