Ana SayfaÜnlülerMuhterem Nur Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Muhterem Nur Ateş Püskürdü!

Muhterem Nur ateş püskürdü! Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz’ın geçtiğimiz hafta bir dergiye yaptığı açıklamalara ateş püsküren Muhterem Nur, sert açıklamalarda bulundu. “Başımıza ne geldiyse sizin yüzünüzden geldi” diyerek Nevzat Takmaz’ı suçlayan Muhterem Nur, Müslüm Gürses’in mezarında rahat bırakılmasını istedi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar..

Muhterem Nur, Sert Çıktı! “O Evleri De Mezara Götürmeyeceğim”

Muhterem Nur ateş püskürdü!

Muhterem Nur ateş püskürdü! Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz’ın geçen hafta Plak ve Ben dergisine yaptığı açıklamalar, ünlü sanatçının eşi Muhterem Nur tarafından sert bir şekilde yalanlandı.

Müslüm Gürses, hastanede 4 ay tedavi gördükten sonra hayatını kaybetmişti.
Müslüm Gürses, hastanede 4 ay tedavi gördükten sonra hayatını kaybetmişti.

Muhterem Nur Kimdir?

Koskoca Müslüm Gürses’in gözünden yaşlar geldi

Menajer Nevzat Takmaz, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Müslüm Gürses’in hastanede yattığı 4 ay boyunca yanından bir dakika bile ayrılmadığını iddia edip şu açıklamayı yapmıştı:

“Hep yoğun bakımdaydı. Bir ara kendine geldi. ‘Yanımızda bizi bekleyen, yardımcı olacak biri var mı? Canım kebap istedi’ dedi. ‘Kimse yok’ deyince koskoca Müslüm Gürses’in gözünden yaşlar geldi. İlk kez ağladığını gördüm. O dağ gibi adam bir anda çöktü. Bir daha konuşamadık. Daha sonra da fenalaştı.”

Hastanede senden hiçbir şey istemedi

Nevzat Takmaz’ın yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya hesabından oldukça sert bir tepki gösteren merhum sanatçının eşi Muhterem Nur, Müslüm Gürses’in hastanede Takmaz’dan hiçbir şey istemediğini iddia ederek şöyle söyledi:

“İsminizi açıklamak istemiyorum. Altı yıl bitiyor eşimin aramızdan ayrıldığı. Şimdi kalkmış ileri geri saçma sapan beyanlarda bulunuyorsunuz. Benim eşim, 33 yıl evli kaldık, onun ağladığını ben hiç görmedim.

Hastanede senden hiçbir şey istemedi. Benden istedi. Ben ona buldurup yedirdim. Sen 4 ay onu hastanede bedava beklemedin. Benim eşim anlattığın gibi yorucu çalışmadı.

Müslüm Gürses kimdir?

Kendinize gelin, daha fazla ileri gitmeyin

Hem sizin benimle ne davanız var ki? Kendinize gelin. Daha fazla ileri gitmeyin. Ben konuşmak istemiyorum, isminizi açıklamıyorum.

Bugün başımıza ne geldiyse sizin yüzünüzden geldi. Ağzımı açtırmayin ve eşimi de mezarında rahat bırakın. Siz menajer değilsiniz.”

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler