Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey: Seyircilere Dekolte Vermeyi Seviyoruz

İlgili Postlar

Merve Özbey: Seyircilere Dekolte Vermeyi Seviyoruz

Whitefest’in üçüncü gününde sahnelere çıkan Merve Özbey konser öncesinde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi bir giriş yaptı!

Geçtiğimiz yıl içerisinde YouTube piyasasına giriş yapan ve sürekliliğini tutturamayıp kanalını aksatan ünlü popçu Merve Özbey, Uludağ’da gerçekleşen Whitefest’in üçüncü gününde hayranlarıyla buluştu.

Merve Özbey kimdir?

Konser öncesinde soruları gülerek cevaplayan Merve Özbey, kendisini sanatçı değil, şarkıcı olduğunu belirterek, “Sanatçı olmak hiç kolay değil, sanatçı olmak için en az kırk fırın ekmek yememiz gerekiyor” şeklinde konuşarak sanatçılığın şarkıcılıktan çok farklı bir durum olduğunu ve hiç de kolay olmadığını belirtti.

Whitefest etkinliği

“Seyirciye dekolte vermeyi seviyoruz”

Merve Özbey verdiği cevaplarla şaşırtırken sahnede giydiği kıyafetlerle ilgili “Konser ve diğer sahnelerde seyircileri rahatsız etmeyecek bir şekilde ölçülü dekolte vermek hoşumuza gidiyor. Sevenlerimiz bizi izlemeye gelmiş, kıyafetlere verdiğimiz para helali hoş olsun” şeklinde konuşarak “Seyirciye dekolte vermeyi seviyoruz” cümlesini kurdu.

Son zamanların popüler sosyal medya uygulaması haline gelen TikTok tarafından sponsorluğu yapılan, DJ David Şaboy
‘un da performansını segilediği Yapı Kredi işbirliğiyle düzenlenen festivale katılanların arasında oldukça popüler isimler de mevcuttu.

Bu isimlerden en dikkat çekenleri Ender Alkoçlar ve Cem Hakko da bulunuyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler