Ana SayfaDizilerMüge Anlı'da korkunç olay! Genç kız, herkesin gözü önünde sürüklenerek kaçırıldı...

İlgili Postlar

Müge Anlı’da korkunç olay! Genç kız, herkesin gözü önünde sürüklenerek kaçırıldı…

Ekranların fenomen televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dehşet verici bir olay ekrana geldi. Genç bir kız, şehrin göbeğinde herkesin gözü önünde yerlerde sürüklenerek kaçırıldı. İşte televizyon ekranlarına yansıyan o anlar…

Müge Anlı’da şoke eden olay!

Kayıplarını bulmak isteyen, cinayetlerin üzerindeki sır perdelerinin aralanmasını isteyenlerin koştuğu Müge Anlı’nın ATV ekranlarında yayınlanan programında insanın kanını donduran görüntüler ekrana geldi. Programın bugün yayınlanan bölümünde, üniversite öğrencisi genç bir kız, babası ile akrabalık bağı olduğu belirlenen kişilerin de aralarında olduğu altı saldırgan tarafından kaçırıldı.

Genç kızın kaçırılma anı kameralara yansıdı

Dün öğle saatlerinde Mersin’de okuduğu okuldan çıkıp minibüse binen ve evine gitmeye çalışan Zelal Topçul isimli genç kız, minibüsün durması ile birlikte aniden içeriye giren kişiler tarafından kaçırıldı. Güpegündüz, şehrin orta yerinde okulundan evine gitmeye çalışan genç kızın kaçırılma anı minibüsün araç içi kamerasına an be an yansıdı.

Zelal Topçul, yerlerde sürüklenerek kaçırıldı

Minibüsün kamerasından alınan görüntüler Müge Anlı tarafından canlı yayında gösterildi. Bu anlar, hem Müge Anlı’nın, hem stüdyodakilerin, hem de izleyicilerin adeta kanını dondurdu. Kendisini kaçırmaya çalışan kişilere direndiği görülen Zelal Topçul’un zorlu bir mücadele verdiği, gitmemek için direnirken yerlerde sürüklendiği görüntüler izleyenleri kahretti.

Genç kızı ortaya çıkarın!

Genç kızın babası Müge Anlı’nın programına telefon bağlantısı ile katıldı ve kızını kaçıranların kendi amcasının oğlu, ağabeyi ve onların arkadaşları olduğunu açıkladı. Televizyon ekranlarından kızının bir an önce ortaya çıkarılmasını ve kendisine teslim edilmesini talep ederken, programın sunucusu Müge Anlı da korkunç olayı gerçekleştiren altı kişiye ve onların ailelerine seslenerek suç işlediklerini, kendilerinin de bu olaydan dolayı ceza alacaklarını ifade etti.

Müge Anlı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler