Ana SayfaÜnlülerMuazzez Abacı' dan Hayranlarını Kahreden Haber Geldi!...

İlgili Postlar

Muazzez Abacı’ dan Hayranlarını Kahreden Haber Geldi!…

Sanat müziğimizin usta seslerinden biri olan Muazzez Abacı‘ dan sevenlerine kötü haber var. Felaket tellalı Ses sanatçısı Onur Akay, yine kötü bir haberle geldi. Muazzez Abacı’ ya konulan teşhis korkuttu. İşte çarpıcı Detaylarıyla Haberimiz…

Kerimcan Durmaz’ın Sahne Aldığı Yerde Muazzez Abacı Sahne Almazmış!

Muazzez Abacı’ dan Hayranlarını Kahreden Haber Geldi!…

Sanat camiasının 74 yaşındaki yaşayan bir efsanesi olan şarkıcı Muazzez Abacı’ dan, bu defa hayranlarını üzdü. Kötü haberi, Felaket tellalı olarak anılan Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay sayfasından duyurdu. Onur Akay, Muazzez Abacı’ nın Alzheimer başlangıcı hastalığı için teşhisi konulduğunu öne sürdü.

Onur Akay Hapse Girdi!

“Muazzez Abacı’ ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu”

Onur Akay yayınladığı o üzen açıklamasında; “Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika’da olan sanatçımızın bu önemli rahatsızlığını bana söylediler. Çok çok üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Usta Sanatçının Son Sağlık Durumu!…

Sanatçı Muazzez Abacı’nın son hali ve son sağlık durumuyla ilgili yakınları ve ailesinden bir açıklama gelmezken, Sanatçı Onur Akay’ ya göre usta sanatçı, Alzheimer tedavisine kızının yanında Amerika’ da sürdürüyor.

Kısa Bir Süre Önce Kaza Geçirmişti!…

Sanatçı Muazzez Abacı, 22 Ekim 2019 tarihinde bir ev kazası geçirerek hayranlarını üzmüştü. Ünlü ses sanatçısı, çalan telefonuna uzanmak isterken dengesini kaybetmesi sonucunda düşmüş ve ayağı 3 yerinden kırılmıştı. Ünlü sanatçı ardından Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ nde ameliyat edilerek ayağı alçıya alınmıştı.

Muazzez Abacı Kimdir?

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler