Ana SayfaDedikoduMohammed Alsaloussi Yeni Bir Aşka Mı Yelken Açtı?

İlgili Postlar

Mohammed Alsaloussi Yeni Bir Aşka Mı Yelken Açtı?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaptığı ve Instagram’da art arda romantik pozlar verdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sürpriz şekilde sonlandırmıştı. Ayrılık sonrası paylaşımlarıyla konuşulan Meedo’nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Peki Mohammed Alsaloussi yeni bir aşka mı yelken açtı? İşte detaylar;

“Saygı ve Anlayış Rica Ediyorum”

Ünlü isim, sonrasında Instagram hesabından, “Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum” açıklamasını yapmıştı.

Hakan Sabancı ile Anılan Şeyma Subaşı’ndan Eski Sevgilisine Gönderme!

Alsaloussi, geçtiğimiz gün Instagram hesabının hikayeler bölümünden kucağında bir bebekle çekilen fotoğrafını yayınlayarak, “Saf mutluluk, sevgi ve neşe” yazdı.

Subaşı ise Meedo’nun bu paylaşımından sadece birkaç saat sonra kızı Melisa ile çekilen bir karesini aynı şekilde sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yayınlayarak, “Yanına geliyorum, benim en safım…” notunu yazdı.

Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından Mohammed Alsaloussi’ye bir gönderme olarak yorumlanırken, ünlü ismin eski aşkıyla barışmak istediğini düşünenler de oldu.

Son İzi De Sildi

Bir dargın bir barışık aşklarını bitiren ikilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, Şeyma Subaşı son hamlesi ile “Artık geri dönüş yok” mesajı vermişti.

Önce mutluluk pozlarını kaldıran fenomen, Meedo’ya dair son izi de silmişti. 1.5 yıl önce Meedo’nun adını koluna kazıtan Subaşı’nın, Instagram’ın hikaye bölümünden yayınladığı video ile dövmesinin üstünü kapattığı ortaya çıkmıştı.

Mohammed Alsaloussi Yeni Bir Aşka Mı Yelken Açtı?

Meedo’nun geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya’nın fotoğraflarını beğenmesi ve yorum yapması olay olmuştu. Mısırlı Mohammed Alsaloussi iddialara göre yeni aşka yelken açtı. İddialara göre Alsaloussi genç bir modelle birlikte. İş insanının Eden Polani adındaki güzel modelle görüntüleri ortaya çıktı. Mohammed Alsaloussi ve Eden Polani şu sıralar Miami’de arkadaşlarıyla tatil yapıyor.

Şeyma Subaşı Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler