Ana SayfaDedikoduŞevval Şahin Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Şevval Şahin Sosyal Medyayı Salladı

Bozuk Türkçesi ve yaptığı açıklamlarla sık sık gündeme gelen isimlerden biri olan Şevval Şahin sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. Geçtiğimiz gün “Beğenen böyle de beğeniyor” diyen Şevval Şahin sosyal medyayı salladı. İşte ünlü ismin o paylaşımları;

Geçtiğimiz Günlerde Şu Açıklamayı Yaptı;

Yılın yarısını seyahat ederek geçiren Şevval Şahin, uçak yolculuğundan yoruldu. Bir aydır İstanbul’da kalan 2018 Türkiye Güzeli, geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:

“İstanbul’da olmak iyi geldi. Bayağı keyifliyim. Yeni projeler var. Onları planlıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Zırt pırt uçmak beni yormuş. Bir süre bir yerde sabit kalmak istediğim için geçen hafta Paris’e bile gitmedim.”

“Şuan Sabit Kalmak Bana Faydalı”

Genç model, “Seyahat etmekten yoruldum Paris’e bile gidemiyorum” şeklindeki mesajının yanlış anlaşıldığını savunup, “Demek istediğim; İstanbul’da olmaktan çok mutluyum, şu an zırt pırt uçmak insanı yoruyor. Şu an sabit kalmak bana faydalı. Öyle bir şey demedim. Sosyal medyadaki yorumları okumuyorum, eskiden okurdum” şeklinde konuşmuştu.

Şevval Şahin Dantelli Çamaşırıyla Olay Oldu…

Şevval Şahin: Beğenen Böyle Beğenir

Türkçesi zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şahin, “Diksiyon eğitimi almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Şu an kendi kendimi geliştiriyorum. Türkçe kitaplar okuyorum. Diksiyon eğitimi almadım ama alabilirim” diye yanıt vermişti.

Takipçilerinin “Türkçe kursuna git” diye tavsiye verdiği Şevval Şahin “Konuşma tarzım böyle, bilerek yaptığım bir şey değil. Diksiyon dersi almadım, alabilirim ileride. Beni beğenen böyle beğeniyor” demişti.

Şevval Şahin Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü isim, tüm bunların ardından son olarak 398 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni pozlarını yayınladı. Pembe neon bikinisiyle objektif karşısına geçen Şahin, bu karelerini peş peşe takipçilerinin beğenisine sundu.

Kısa sürede 11 bine yakın beğeni alan modelin bu gönderisine, “Kalemle çizilmiş gibi”, “Bu güzellik halis mi?” ve “İki biber dolması yemeden önce görseydim iyiydi” şeklinde yorumlar geldi.

Genç modelin pembe bikinili tatil pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler