Ana SayfaDizilerMisafir 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gece Geçmiş Hayatına Tekrar Dönmek İstemiyor!

İlgili Postlar

Misafir 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gece Geçmiş Hayatına Tekrar Dönmek İstemiyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Misafir, 3. yeni bölümüyle 25 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, Gece’nin karşısına geçip onun annesi olduğunu söyler. Gece, annesini hatırlamamış gibi yapar. Nalan, kızını götürmek ister. Ancak, Gece orada kalacağını hiçbir yere gitmeyeceğini söyler. Nalan ise, o zaman kendisinin de orada kalacağını söyler. Misafir 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gece, geçmiş hayatına tekrar dönmek istemiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Gece Geçmiş Hayatına Tekrar Dönmek İstemiyor!

Misafir 3. bölüm 2. fragmanında; Erdem, Gece’nin gerçek ismini öğreniyor. Onunla İstanbul’a yüksekten bakıp konuşuyor. Gece, Erdem’e sarılıp kendisinin Gece değil Güneş olarak kalmak istediğini söylüyor. Her şeyi hatırlayan Gece, tekrar eski hayatına geri dönmek istemiyor. Kendisini Erdem’in yanında güvende hissediyor.

İşte Misafir 3. bölüm 2. fragmanı…

MİSAFİR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Gece, Balım’ın kumbarasını denizden çıkarır. Erdem, Gece’yi alıp eve getirir. Tunç, Gece’nin ilanını görüp arar. Giray’ın komiser olduğunu öğrenince hemen telefonu kapatır. Ama Giray, onun numarasından kim olduğunu araştırıp öğrenir. Onun pek çok suçtan sabıkalı olduğunu öğrenince yerini bulup karşısına çıkar.

Tunç, Giray’ın elinden kaçmayı başarır. Giray, Tunç’un fotoğrafını Gece’ye gösterir. Ama o, tanımadığını söyler. Gece, çocukların verdiği isimle Güneş, Erdem’in kendisine karşılıksız iyilik yapmasını istemez. Öyle olunca da Erdem, ona evde kalıp çocuklara bakmasını karşılığında ona maaş vereceğini söyler.

Çocuklar, Güneş ismini verdikleri Gece’yi benimserler. Özellikle Toprak, onu annesinin yerine koyar. Betül, Erdem’in Güneş’i işe aldığını öğrenir ve kıskandığını çok belli eder. Erdem, Betül’ü uyarır ve eğer çocuklarını üzecek şeyler yaparsa bir daha evlerine gelmemesini ister. Ertesi gün Güneş gidip Betül’le konuşur.

Ondan, Erdem’le arasında bir şey olmayacağını sadece kendisinin yaşamaya çalıştığını söyler. Tunç, Nalan’ı hırsızlık yapması için bir yere gönderir. Nalan, bir kasa dolusu altını görünce altınları Tunç’a vermek istemez. Hemen Giray’ı arayıp Gece’nin annesi olduğunu söyler. Giray, Nalan’a alıp Erdem’in evine götürür.

Nalan, Gece’ye sarılıp onun annesi olduğunu söyler. Gece, hiçbir şey hatırlamamış gibi yapıp onu iter. Erdem, Nalan’a onun hiçbir şey hatırlamadığını onun için bir yabancı olduğunu söyler.

Misafir 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Kızını Bulup Karşısına Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler