Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut'un Ortaklık Teklifini Kabul...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut’un Ortaklık Teklifini Kabul Edecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hatice, Gülfem’e gördüğünü açıklamaya çalışır. Ancak Gülfem onu dinlemez. Malik, tutuklanıp hapse atılır. Gülfem ise, babasının yerine işlerin başına geçer. Yavuz, Asude ile konuşup kendisinin Behice ile evlenmesine izin vermesini, onunla evlenirse her şeyin kendilerinin olacağını söyler. Gülfem, Ali’ye restini çeker. Kanunsuz Topraklar 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülfem, Davut’un ortaklık teklifini kabul edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Davut’un Ortaklık Teklifini Kabul Edecek Mi?

Kanunsuz Topraklar 8. bölüm 2. fragmanında; Davut, Malik’in arkasından hak ettiği yere gittiğini, ama kızlarına bir zarar gelmesine izin vermeyeceğini haykırıyor. Davut, Gülfem’e madenin yarısına talip olduklarını söylüyor. Ali de aynı şekilde Gülfem’e ortaklık teklif ediyor. Gülfem, ne karar verecek?

İşte Kanunsuz Topraklar 8. bölüm 2. fragmanı….

KANUNSUZ TOPRAKLAR 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Jandarmadan kaçan Davut, Gülfem’i görür ve onunla İstanbul’a kaçmak ister. O ise, Ali’nin kendisine sahip olduğunu söyleyip onunla gelmek istemediğini söyler. Bunun üzerine Davut, onu sözlü olarak boşar.

Gülfem, yıkılmış bir vaziyette eve gider. Evde Ali’nin kendisi için aldığı gelinliği görür. Notu da okuduktan sonra gelinliği giyip atıyla göle gider. Kendisini göle bırakıp intihar eder. Kız kardeşleri onu bulup gölden kurtarır. Davut ise, Gülfem’le kaldıkları evi ateşe verir.

Hatice, Davut’u koruyup babasından evi ateşe verenin kim olduğunu bilmediğini söyler. Davut, annesinin evine gider. Komşularının açlıktan kıvrandığını görür. Ali, baloda millet vekilli adaylığını açıklamaya hazırlanır. Malik’te, Saniye ile birlikte davete gidip Ali’yi annesinin vesikasını açıklamakla tehdit eder.

Ali, önce afallasa da ertesi gün annesinin vesikasını sildirip Malik’in karşısına çıkar. Ona öldürdüğü kadınla çekindiği fotoğrafı verir. Onu iyice sıkıştırır. Davut ise, silahların yerini öğrenmek için Kasapoğlu’nun karşısına çıkar.

Asude, Yavuz’a hamile olduğunu söyler. O ise, o çocuğun kendisinden inanmadığını ona söyler. Asude, gidip Behice’ye Yavuz’dan hamile olduğunu anlatır. Ama Yavuz, bunu inkar eder.

Hatice, Davut’a silahların yerini gösterip birlikte silahları çıkarır. Onlar silahları çıkarırken Kasapoğlu gelir. Davut’u öldürmekle tehdit eder. O ise, zaten kendisinin öldüğünü söyler ve onun silahının karşısında durur.

Daha sonra Kasapoğlu, hain olmadığını söyleyip onlara yardım edip silahları devlet görevlilerine teslim eder. Malik, artık Ali’nin tehditlerine boyun eğmek istemez ve kızlarına sakın ona boyun eğmemelerini söyleyip jandarmaya teslim olur.

Kasapoğlu, Davut’a kızıyla evlenmesini teklif eder. O sırada Gülfem, gerçekleri anlatmak ve Ali tehdidinin ortadan kalktığını söylemek için onun yanına gider. Davut, Hatice’ye babasının kararından bahsedip onu kardeşi olarak gördüğünü söyleyip elini tutup bu evliliğin olmayacağını söyler. O sırada Gülfem, onları el ele görüp yanlış anlar.

Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Babasının Yokluğunda İşlerin Başına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler