Ana SayfaDedikoduMiray Daner'den Karavan Pozları Geldi

İlgili Postlar

Miray Daner’den Karavan Pozları Geldi

Son dönemde dijital platformda yayınlanan ‘Kuş Uçuşu’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Miray Daner (23), sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin arasında yer alıyor. Şimdilerde Furkan Andıç ile ‘Kara Tahta’ adlı dizide başrol oynayan güzel oyuncu, Miray Daner’den karavan pozları geldi.

“Dünyanın Heryerinden Mesajlar Alıyorum”

Miray Daner, geçtiğimiz aylarda da Etiler’de görüntülenmişti. Dijital platformda yayınlanan başrolünü Birce Akalay’la paylaştığı ‘Kuş Uçuşu’nun tüm dünyada çok beğenildiği hatırlatılınca, “Çok mutluyum tabii ki, bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum. İşimize çok güvenip seviyorduk ama tüm dünya tarafından ilgi görmesi çok mutlu etti. Dünyanın her yerinden mesajlar alıyorum. Tabii ki inandığınız bir işin bu kadar başarılı olması çok mutlu ediyor” demişti.

Miray Daner’den Karavan Pozları Geldi

Oyunculuğa henüz yedi yaşında başlayan Miray Daner, rol aldığı ‘Medcezir’, ‘Vatanım Sensin’ ve ‘Saygı’ dizilerinde adından söz ettirmeyi başardı. Şimdilerde TRT 1’de ekranlara gelen ‘Kara Tahta’ dizisinde başrol oynayan ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Miray Daner: Bu Kadar İlgi Göreceğini Beklemiyordum

Daner son olarak setteki karavanında verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun ‘Ben yine bıraktığınız yerdeyim’ notuyla yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü.

Hayranları Miray Daner’e; Yine bebek gibisin” ve “Maşallah sana” gibi yorumlar yaptılar.

“Düzgün Bir Fotoğraf Olur Değil Mi?”

Motosiklete binerken görüntülenen ikiliden Engin, basın mensuplarına, “Düzgün bir fotoğraf olur değil mi?” diyerek, sevgilisinin giydiği mini eteğine önlem almak istemişti.

Aşkları dolu dizgin devam eden Daner ile Engin, son olarak Kurban Bayramı’nda bir araya gelmişti. Birlikte poz veren Daner ile Engin’den 31 yaşındaki ünlü işletmeci sevgilisine “Bayram şekeri” diye seslenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler