Ana SayfaDizilerMilyonluk Resim Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Milyonluk Resim Ne Zaman Başlıyor?

FOX TV’de yayınlanacağı belirtilen Milyonluk Resim için geri sayım başladı. Selçuk Yöntem tarafından sunulacak olanak yarışma programı, paylaşılan ilk tanıtımlar ile birlikte büyük bir merak uyandırırken, FOX TV tarafından paylaşılan son bilgiler ile birlikte Milyonluk Resim’in ne zaman yayınlanacağı netlik kazandı.

Milyonluk Resim Tarihi Netleşti

Milyonluk Resim için paylaşılan ilk bilgilere göre yarışma programı 5 Ağustos Cumartesi günü saat 22.30’da yayınlanacak. Çarşamba günü yayınlanacak olan ilk bölüm ile birlikte Milyonluk Resim için de ekranlardaki sınav başlayacak. Yarışmada kişilerin görsel hafızası da test edilecek. Genel kültürün yanı sıra görsel sınavın da verileceği yarışma, bu bakımdan ekranlarda farklı bir format ile yer alacak.

Milyonluk Resim Başvuruları Başladı

Milyonluk Resim için yeni bölüm geri sayımı başlarken, aynı zamanda yarışma başvuruları da alınmaya başlandı. Milyonluk Resim için oluşturulan resmi internet sayası üzerinden kişilerin kolay bir şekilde Milyonluk Resim başvurusu yapabilmesi mümkün. Yarışmanın ekranlara gelecek bölümleri, aynı zamanda yarışmanın ekranlardaki ömrünü de belirleyecek.

İşte, Milyonluk Resim tanıtım fragmanı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler