Ana SayfaDizilerDünya Güzellerim'de Macera Devam Ediyor

İlgili Postlar

Dünya Güzellerim’de Macera Devam Ediyor

Dünya Güzellerim büyük tartışmalar ve eleştirilere rağmen ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son 6. Bölüm ile birlikte maceranın devam ettiği Dünya Güzellerim’de yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Dünya Güzellerim’in 7. bölüm 2. Fragmanının paylaşılması ile birlikte yeni bölümde yaşanacaklar hakkında ilk bilgiler paylaşıldı

Dünya Güzellerim Katmandu’ya Gidiyor

Dünya Güzellerim’in yayınlanacak yeni bölümünde efsane 4’lü Katmandu’ya gidecek. Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’un Katmandu’da ekranlara gelecek.

Dünya Güzellerim’in yeni bölümünde Diva Bülent Ersoy uçağı kaçıracak. Bunun yanı sıra Banu Alkan’ın polisler tarafından götürülmesi ise programda gergin anların yaşanmasına neden olacak. Bölümün ilerleyen zamanlarında ise Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy yoga yapacak. Özellikle Banu Alkan ve Safiye Soyman’ın yoga hareketlerini yaparken zorlanması, ekranlara oldukça ilginç görüntülerin gelmesine neden olacak.

Bir Önceki Bölümde Ne Olmuştu?

Dünya Güzellerim’in bir önceki bölümünde özellikle Bülent Ersoy ile Banu Alkan arasında yaşanan tartışma bölüme damga vurmuştu. Banu Alkan’ın açık bir şekilde Bülent Ersoy’a hakaret etmesi bir anda ortamın gerilmesine neden olurken, iki isim arasındaki ipler tamamen koptu. Burcu Esmersoy ise yaşanan bu durumlar karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Tüm bu anlar ise programın sosyal medyada dahi konuşulmasını sağladı.

Aynı gün ve saatinde Show TV’de yayınlanacak olan Dünya Güzellerim’de yeni bölümde yaşanacak olaylar ve yeni bölüm fragmanı şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler