Ana SayfaDizilerGame Of Thrones'a Büyük Şok!

İlgili Postlar

Game Of Thrones’a Büyük Şok!

Game of Thrones dizisi, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren tüm dünyada dikkat çekerken, dizi için çok ciddi bir hırsızlık yapıldığı duyuruldu. Geçtiğimiz dönemlerde 7. sezonu ile birlikte ekranlara gelen Game of Thrones, bu yeni sezonuyla dikkat çekmişti. Fakat dizinin yayınlandığı kanal HBO’nun hacklenmesi ile birlikte dizinin ilerleyen bölümlerinde nelerin olacağı şimdiden öğrenildi. Bu durum başta kanal yönetimi ve dizi yapımcılarını tedirgin ederken konuyla ilgili adli süreç başlatıldı.

Olay Nasıl Yaşandı?

Game of Thrones hacklenmesi ile birlikte en çok merak edilen diğer bir detay bu durumun nasıl yaşandığı oldu. Konuyla göre dizi verilerinin tutulduğu sunucuya yönelik önemli bir saldırı yapıldı. Bu saldırı sonrasında ise 1,5 TB’lık verinin çalındığı Game of Thrones için böylece gelecek sezonlarda neler olacağı da net bir şekilde öğrenildi.

Saldırganlardan Açıklama Geldi

Game of Thrones saldırısı sonrasında saldırganlardan önemli bir açıklama da geldi. Şu ana kadar siber dünyanın en büyük sızıntısının yaşandığı ifade edilirken, HBO’nun çöküşe geçtiği ve herkesin yeni bölümleri önceden izleyebileceği ifade edildi.

Final Sızdırılacak Mı?

HBO için yapılan bu sızdırma, aynı zamanda farklı soruları beraberinde getirdi. Öyle ki Game of Thrones için final bölümü bir sızdırmanın yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Zira pek çok kullanıcı, final bölümünün de sızdırıldığını ve yayınlanmaya başlanacağını duyurdu. HBO ise sadece durum ile ilgili yasal takibin başlatıldığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler