Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz sezonun en popüler dizlerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul için yeni sezon merak ediliyor. Konuyla ilgili uzun zamandan beri büyük bir beklenti yaratılırken, Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonu için ilk bilgiler gelmeye başladı.

Diriliş Ertuğrul 4. Sezonu Yayınlanacak

Diriliş Ertuğrul’un 4. Sezonu ile ekranlara gelecek olması aynı zamanda dizi için büyük bir başarı olacak. TRT’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranlarına ulaşan ve yayınlandığı günlerde birinci olmayı başaran dizi için 4. sezonun da yine başarılarla geçmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezona 26 Ekim 2016 tarihinde ekranlara veda eden Diriliş Ertuğrul, 25 Ekim 2017 tarihi itibari ile ekranlardaki mesaisine kaldığı yerden devam edecek. Bu bakımdan 25 Ekim tarihi için şimdiden geri sayıma geçilmiş durumda. Paylaşılan ilk bilgiler sonrasında Diriliş Ertuğrul sevenleri için de büyük bir heyecan yaşandı. Öyle ki geçtiğimiz sezon finalinde oldukça kritik bir noktada ekranlara veda eden dizinin yeni sezona nasıl başlayacağı ve dizide nasıl bir senaryonun yazılacağı merak ediliyor.

Diriliş Ertuğrul Sezon Finalinde Neler Oldu?

Diriliş Ertuğrul’un sezon finalinde Vasilius Ertuğrul tarafından hazırlanan tuzağa düştü. Bu olay sonrasında ise Vasilius’u ele geçiren Ertuğrul, onu öldürdü ve intikamını aldı. Bu olay sonrasında ise Ertuğrul’un yeni hedefi Karacahisar Kalesi oldu. Yeni bölümde Karacahisar Kalesi zaferi ve sonrasında yaşanacak olaylar ekranlara gelecek. Yeni sezonda Diriliş Ertuğrul’a dahil olacak oyuncular da merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler