Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMilyonluk Kuş filminin fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Milyonluk Kuş filminin fragmanı yayınlandı

Milyonluk Kuş adı verilen film için çekimler tamamlandı. Milyonluk Kuş filminin fragmanı yayınlanarak vizyon için geri sayıma geçildi. İşte detaylar.

Türkiye’de Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol gibi önemli isimlerin başrollerde yer aldığı Milyonluk Kuş filminin fragmanı yayınlandı. 17 Ağustos tarihi itibari ile vizyonda olacak film için büyük bir beklenti bulunurken filmin fragmanının yayınlanması ile birlikte vizyon tarihi beklenmeye başlandı. Bakü’de çekimleri yapılan film nedeniyle oyuncu ve yapım ekibi 1 ay boyunca Bakü’de çalışma yaptı. 1 ay süren çekimler sonrasında film için montaja geçilirken tüm hazırlıklar tamamlandı.

Ufuk Özkan kimdir?

Milyonluk Kuş yapım ekibinde kimler var?

Filmin yapımcılığında Artlemma, yönetmenliğinde Hayal Aslanzade, senaristliğinde Tevekkül Mehreliyev yer alırken filmin şarkıları Türkiye’de büyük başarılara imza atan ENBE Orkestrası yer aldı.

Milyonluk Kuş filminin konusu ne?

Sevilen oyuncuların yer aldığı filmin konusu ise oldukça dikkat çekici. Bir otelde şoför olarak çalışan Hakkı, terfi umutları ile gittiği son işinde büyük bir talihsizlik yaşar. Mimarı otele getirmesi gereken Hakkı, karışıklık sonrasında polis tarafından aranan bir kuş hırsızını alır. Hikâye böyle başlarken kişilerin başından geçen birbirinden komik ve dramatik hikaye Milyonluk Kuş ile izleyiciye aktarılacak.

Gökçe Özyol kimdir?

Milyonluk Kuş oyuncu kadrosunda kimler var?

İddialı filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol’un yanı sıra, Mehtap Bayri, Müşfiq Şahveriyev, Dilara Aliyeva bulunuyor.

Mehtap Bayri kimdir?

İşte Milyonluk Kuş filminin fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=76PsGdwxQjs

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler