Ana SayfaKimdirMehtap Bayri Kimdir?

İlgili Postlar

Mehtap Bayri Kimdir?

Mehtap Bayri kimdir? Başarılı oyuncu Mehtap Bayri kaç yaşında? Mehtap Bayri aslen nereli? Mehtap Bayri hangi burç? Mehtap Bayri biyografisi, oyunculuk hayatı ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Mehtap Bayri kaç yaşında? Mehtap Bayri aslen nereli? Mehtap Bayri hangi burç?

Mehtap Bayri 15 Mart 1977 Nusaybin doğumludur. Aslen Mardinli değildir, Düzce kökenlidir. Babasının öğretmen olmasından dolayı Anadolu’nun çeşitli şehirlerini dolaşmak durumunda kalmıştır. Düzce’de bir roman mahallesinde geçen çocukluğundan sonra İstanbul’da liseyi tamamlamıştır.
Bugün Doğan Ünlüler

Mehtap Bayri Kimdir? Oyunculuk Kariyeri Nasıl Başladı?

Eskişehir’de konservatuar okumaya hak kazanan Mehtap Bayri Gazi Mahallesi’nde ilkokul öğretmeni olmaya karar verdi. Bu mesleğini babasının aksine 2 sene sürdürebildi. Asuman Dabak’ın tiyatrosunda çalışmaya başladı. Burada Şahane Düğün isimli oyunda rol aldı. Ardından Osman Sınav imzalı Deli Yürek dizisiyle televizyona geçiş yaptı. Gönül Hırsızları dizisinde ise Gönül karakteriyle ekranlara geldi. ATV ekranlarındaki Kertenkele dizisinde de rol alan Mehtap Bayri Olur İnşallah, Oflu Hoca’nın Şifresi gibi sinema filmlerinde oyuncu olarak görev aldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler