Ana SayfaÜnlülerMiley Cyrus Başka Bir Kadın Yüzünden Mi Ayrıldı?

İlgili Postlar

Miley Cyrus Başka Bir Kadın Yüzünden Mi Ayrıldı?

Dün gelen bir habere göre Miley Cyrus ve Liam Hemsworth 7.5 ay süren evliliklerini sonlandırdıklarını duyurdular. Miley Cyrus başka bir kadın yüzünden mi ayrıldı?

Mutlu Başlamıştı

miley cyrus liam

2010 yılından beri inişli çıkışlı devam eden ilişkilerinde son zamanlarda çatırdamalar yaşayan bu ikiliden böyle bir haraket geleceği tahmin edilmişti. Çift ilk kez 2010 yılında “The Last Song” filminde baş rolleri paylaştıkları sırasında tanışmıştı. Çift bir süre ayrı kaldıktan sonra, 2015’te yeniden bir araya geldi. Miley Cyrus da yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında evde aile arasında gerçekleşen sade bir törenle hayatını birleştirdi.

Miley Cyrus Başka Bir Kadın Yüzünden Mi Ayrıldı?

miley cyrus yeni sevgilisi

Ayrılık açıklamasıyla aynı gün içerisine denk gelen Miley Cyrus İtalya’da bir kadınla öpüşürken görüntülendi.  Bu ayrılığa sebep gösterilen ise bu Miley Cyrus ‘un yanında yakalanan kadın olarak gösterildi. ünlü şarkıcı ise hayatı boyunca kadınlara olan ilgisini medyadan ve yakınlarından hiçbir zaman saklamamıştı. Miley Cyrus şuan birlikte olduğu kadın Kaitlynn Carter ise blogger ve oyuncu bir kişiliğe sahip. 30 yaşındaki sanatçı bir dönem yayınlanan The Hills dizisinin uyarlamasının günümzüdeki versiyonunda yer alıyor.

 

Eski Eşi Brody Jenner

miley cyrus

Kaitlynn Carter’ın eski eşi ise Kardashianların üvey abileri olması akılları karıştırmakla beraber karşılıklı iki tarafında birbirine savaş açması ortalığı iyice kızdırdı çünkü Endonezya’ da romantik bir düğünle evlenen Kaitlynn ve Brody çifti mutlu giden evliliklerini bir anda bozulması ayrıldıklarını ilan etmesi ve bunun üzerine 4 gün sonra Miley Cyrus’un bu tarz bir benzer açıklamada bulunması kafaları komple karıştırmıştı. Bu kadar kısa sürede alevlenen Miley ve Kaitlynn aşkı ne kadar sürecek bilemiyoruz fakat merakla takip ediyoruz…

 Miley Cyrus kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler