Ana SayfaÜnlüler'Bazlama Surat' İçin Dava Açtı!

İlgili Postlar

‘Bazlama Surat’ İçin Dava Açtı!

Hande Erçel uzun zamandır korkulu rüyası olan benzetme yapılan Bazlama suratı için dava açtı. Açtığı davada erişim yasağı konulmasını istedi.

‘Bazlama Surat’ Akımı Nasıl Başladı?

hande erçel dava açtı

Hande Erçel’in de mahkemede belirttiği gibi bazlama surat benzetmesini başlatan ve bu akımın çok fazla dillenmesi sağlayan 23 yaşındaki Alp Kılınç sosyal medya hesabında bir çok ünlüyede bu tarz benzetmeler yapmasıyla kısa sürede tanınmış oldu. Ama yaptığı bazlama surat benzetmesi aralarında en fazla tutan olmuştu. Hande Erçel ise artık bu tarz benzetmelerin kişiselliğe aykırı olduğu fiziksel yapıyla alakalı bu tarz benzetmelerin artık kendisini kötü hissettirdiğini dile getirdi.

Hande Erçel kimdir?

‘Bazlama Surat’ İçin Dava Açtı!

hande-ercel-bazlama

Hande Erçel’e sürekli bazlama surat tabiriyle sosyal medyada fiziksel özelliğiyle fazlasıyla dalga geçen Alp Kılınç’a  dava açtı. Mahkemede Alp Kılınç’ın bazlama surat’ içeren paylaşımlarına erişim gelmesini istediğini söyleyen Erçel’e bunun kabul edilebileceği bildirildi. Fakat ifadesi alınan Alp Kılınç’ın suçlamaları reddetmesi ve paylaşımları kendisinin yapmadığını söylemesi yüzünden uzlaşma yaşanmadı.

1 Yıl Hapis…

Uzlaşmaya gitmeyen Hande Erçel’in kendisine ait fiziksel özellikle dalga geçilmesi üsulsuz davranılması ve huzurunu bozması gerekçesiyle açtığı davada Alp Kılınç’a 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı konuşuluyor. İlerleyen günlerde davanının sonuçlanacağı bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler