Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya'dan Şok Sözler!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’dan Şok Sözler!

Türkiye’nin en ünlü manken ve sunucuları arasında olan Deniz Akkaya, ne yapsa ne dese olay olan ünlülerin başında geliyor. Güzel manken’in bu sefer sosyal medya sayfasında yayınlanan videosundaki olay sözleri tepki çekmeye başladı ve hızla devam ediyor. Deniz Akkaya neler ve kimin için söyledi? Güzel manken neden bu kadar tepki aldı? Tüm Detaylar Haberimizde..

Deniz Akkaya’dan Şok Sözler!

Ünlü komedyen Ata Demirer’in eski nişanlısı oyuncu Aslı Turanlı’nın sosyal medya sayfasından yayınladığı video sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Deniz Akkaya kimdir?

İşte Deniz Akkaya’nın Olay Yaratan Videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=aIEevcsXPho

Ünlü komedyen Ata Demirer’in eski sevgilisi olan oyuncu Aslı Turanlı tarafından çekilen bu videoda manken Deniz Akkaya’nın söylediği, “Şişman ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum”  kelimeleri sosyal medyada ciddi boyutta tepkiyle karşılaştı.

Aslı Turanlı kimdir?

Ata Demirer kimdir?

Deniz Akkaya: “ Çirkin İnsanlarla Arkadaşlık Etmekten Hoşlanmıyorum”

“İstemiyorum abi. Çirkin insanlarla arkadaşlık etmekten hoşlanmıyorum. 1. çirkin, 2. şişko insanlar…” sözlerini kullanan manken Deniz Akkaya’nın bu cümleleriyle oyuncu Aslı Turanlı’nın eski sevgilisi olan Ata Demirer’e gönderme yapılan iddialar arasında geliyor.

Aslı Turanlı ne iş yapıyor ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler