Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'dan Beren Saat'e Şaşırtan Gönderme!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e Şaşırtan Gönderme!

Uzunca bir dönemdir boşanacakları dilden dile konuşulan ve haklarında inanılması güç iddiaların yayıldığı şarkıcı Kenan Doğulu ve oyuncu Beren Saat çifti hakkında Magazin Haberleri çalkalanmaya devam ediyor. Ayvalık’ta sahneye çıkan Kenan Doğulu’dan eşi Beren Saat’e bir gönderme geldi Detaylar Haberimizde..

Kenan Doğulu Beren Saati Bakın Kimle Aldatmış?

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e mesaj var!

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e mesaj var! Aslı İşler ve HIV virüsü iddiaları ortalığı karıştırmıştı! - Sayfa 1

Ayvalık’ta sahneye çıkan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’yu seyretmeye eşi Beren Saat’in annesi Ayla Saat ve anneannesi Habibe Dikmen de geldi. Sahnenin ön tarafında yer alan oyuncu Beren Saat’in annesi ve anneannesi için Kenan Doğulu, Beren için yazdığı ‘Yosun’ eserini söylerken kalp işareti yaparak bir gönderme yaptı.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e mesaj var! Aslı İşler ve HIV virüsü iddiaları ortalığı karıştırmıştı! - Sayfa 2 Beren Saat kimdir?

Beren Saat Yine Gelmedi..

Beren Saat’in annesi ve anneannesi Kenan Doğuluyu dinlemeye gelmesine rağmen kendisinin olmaması dikkatleri yine üzerine çekerken, Kenan Doğulu’nun performansı yine izleyenlerini büyüledi.

Kenan Doğulu kimdir?

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun Yosun şarkısında eşi Beren Saat için yaptığı kalp figürü yine kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz günlerde Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşen Kenan Doğlu’nun eşi Beren Saat’e HIV hastalığı geçirdiği dedikodularının hemen peşinden ortaya atılan eşini oyuncu Aslı İşler ile aldatıldığı iddiaları için usta sanatçı Kenan Doğulu herhangi bir açıklama yapmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler