Ana SayfaÜnlülerMetin Hara'dan Ayrılık İddialarına Cevap Geldi!

İlgili Postlar

Metin Hara’dan Ayrılık İddialarına Cevap Geldi!

Aşklarıyla dikkat çeken Metin Hara ve Adriana Lima çifti aşklarına hızla devam ediyorlar. Çok konuşulan ünlü çift her fırsatta mutluluk pozları ile gündemde yerini alıyor. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken ünlü çift Metin Hara ve Adriana Lima, takipçileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Şu sıralar ise ünlü çift ile ilgili üzücü bir haber gündeme geldi. Metin Hara ve Adriana Lima çiftinin ayrıldığı iddia edildi. Çok geçmeden Türk Yazar Metin Hara’dan ayrılık iddialarına cevap geldi. İşte detaylar…

Adriana Lima İle Metin Hara Ayrıldı Mı?

Ünlü Model Adriana Lima, paylaşımı ile önceki gün kafa karıştırmıştı…

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara’nın ayrıldıkları iddia edildi. Metin Hara, ayrılık haberleri ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Adriana Lima, paylaşımı ile önceki gün kafa karıştırmıştı. Adriana Lima sosyal medyada paylaştığı söz, Metin Hara ile ayrıldığını düşündürdü. Kadınlar, kötü yetiştirilmiş erkekler için rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Siz bir partner istiyorsunuz, proje değil şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Adriana Lima Kimdir?

Metin Hara Kimdir?

Metin Hara, “18 Aralık’ta ABD’ye gidiyorum” diyerek, ayrılık iddialarını yalanlamış oldu…

Bu paylaşımın ardından sosyal medyada ünlü model Adriana Lima’nın, Metin Hara’yı takipten çıkardığı iddia edildi. İddialar sonrası çok geçmeden Metin Hara’dan ayrılık iddialarına cevap geldi. Metin Hara, “18 Aralık’ta ABD’ye gidiyorum” diyerek, ayrılık iddialarını yalanlamış oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler