Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin ve Şükran Ovalı'nın Bebeği Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

İlgili Postlar

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın Bebeği Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın bebeği yoğun bakıma kaldırıldı! Ünlü futbolcu Caner Erkin ve başarılı oyuncu Şükran Ovalı’nın geçtiğimiz Eylül ayında dünyaya gelen minik kızı, yoğun bakıma kaldırıldı. Henüz üç aylık olan Mihran Ela’nın sağlık durumu nasıl? Erkin ailesi ne açıklama yaptı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Caner Erkin’den Eşi Şükran Ovalı’ya Tam Destek!

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın bebeği yoğun bakıma kaldırıldı!

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın bebeği yoğun bakıma kaldırıldı! Başarılı futbolcu Caner Erkin ve güzel oyuncu Şükran Ovalı’nın geçtiğimiz Eylül ayında dünyaya gelen kızları Mihran Ela, yaşadığı sağlık sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Şükran Ovalı
Şükran Ovalı

Şükran Ovalı kimdir?

Kalbinde ritm bozukluğu tespit edildi

Halkalı’da bulunan özel bir hastanede yoğun bakıma alınan küçük bebeğin kalbinde ritm bozukluğu tesbit edildiği iddia edildi. Yaşadığı rahatsızlık dolayı gerekli tüm sağlık kontrol ve tedavilerinin yapıldığı öğrenilen Mihran Ela’nın sağlık durumunun normale döndüğü öğrenildi.

Büyük bir aşkla evlenen ve kızları Mihran Ela doğduktan sonra mutluluğu gözlerinden okunan Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızlarının sağlık durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler