Ana SayfaDedikoduMetin Hara'dan Ayrılan Adriana Lima'nın Yeni Aşkı Kim?

İlgili Postlar

Metin Hara’dan Ayrılan Adriana Lima’nın Yeni Aşkı Kim?

Türk Yazar Metin Hara ve Adriana Lima’dan kısa bir süre önce  ayrılmalarıyla ilgili üzücü bir haber gündeme gelmişti. Dünya basınınında gözlerinin üzerinde olduğu ünlü çift için Amerikan basınından da sonunda bir açıklama yaparak Adriana&Metin aşkının tamamen bittiğini duyurmuştu. Bütün bunlar olup biterken Adriana Lima cephesinden öyle bir hamle geldiki görenler gözlerine inanamadı, İşte Detaylar..

Amerikan Basını Metin Hara İle Adriana Lima İlişkisinin Tamamen Bittiğini Duyurdu!

Metin Hara’dan Ayrılan Adriana Lima’nın Yeni Aşkı Kim?

Ünlü yazar Metin Hara’dan ayrılan dünyaca ünlü top model  Adriana Lima, aşk yarasını çabuk kapatmışa benziyor Victoria Secret meleklerinden olan Adriana Lima, 2017 yılında aşk yaşadığı Amerikan Futbolunun başarılı fulbolcusu Julian Edelman ‘e geri döndüğü dedikodusu Magazin Basınına bomba gibi düştü.

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Lima ile Metin Hara aşkı bir buçuk yıl süren aşkın ardından sona ermiş ve Amerika basını ise bu ayrılığı doğrulamıştı. Hatta Amerikan The People dergisi, iddiasına göre Adriana Lima, yakın çevresine Metin Hara’nın kendisini kullandığını söylemişti.

Adriana’nın Taktığı Kolye Yeni Aşkını Ele Verdi!

Dünyaca ünlü Amerikan ve İngiliz basınının öne sürdükleri iddialara göre ünlü yıldız Adriana Lima, 2017’de aşk yaşadığı Amerikan fulbol oyuncusu Julian Edelman ile aşklarına ikinci bir şans daha verdi. Lima’nın Instagram hesabından yaptığı bir fotoğrafta  kendi boynunda görünen ‘Patriots’ yazılı kolye de bu aşkın kanıtı olarak gösterildi.

 

Adriana Lima’nın boynundaki bu kolye, fulbolcu Julian Edelman’ın oyuncusu olduğu New England Patriots takımının simgesi olarak biliniyor. 32 yaşındaki futbolcu Julian Edelman, Amerikan Futbolu Ligi’nin  başarılı takım oyuncularından. Adriana Lima ile Julian Edelman, 2017 senesinde büyük bir aşk yaşayıp dünya basınını bir hayli meşgul etmişlerdi.

Julian Edelman ile ilgili görsel sonucu

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler