Ana SayfaÜnlülerEce Erken, Yemekteyiz Yarışmacısı Yasin Obuz'a Dava Açıyor

İlgili Postlar

Ece Erken, Yemekteyiz Yarışmacısı Yasin Obuz’a Dava Açıyor

Beyaz TV ekranlarında canlı yayınlanan“Söylemezsem Olmaz” programında çarpıcı yorumları ile gündemden hiç düşmeyen Ünlü sunucu Ece Erken, Yemekteyiz Yarışmacısı Yasin Obuz’a Dava Açaçağını Açıkladı! Detaylar Haberimizde..

İrem Helvacıoğlu, Ece Erken ve Bircan Bali’ye 100 bin TL’lik dava açtı!

Ece Erken, Yemekteyiz Yarışmacısı Yasin Obuz’a Dava Açacağını Açıkladı!

Başarılı sunucu Ece Erken, Bircan Bali ile sunduğu canlı yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında dava açacağını canlı yayında duyurdu.

Ece Erken, Yemekteyiz yarışmacısı Yasin Obuz’un kendisine ağır derecede küfürler ettiğini söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken: “Acun Sana da Sesleniyorum.”

Ünlü sunucu Ece Erken yine Magazin Haberleri’ne bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Ece Erken; “Daha önce programlardan çıkan ünlüleri konuşmuştuk. Taner Tolga Tarlacı da bunlardan biriydi. Bir video paylaşmış ve bize sallamış, sallamış, sallamış… Altına da bir yorum yazılmış ki ne yorum. Burada değil, kamera arkasında bile söyleyemeyeceğim cinsten. O kadar edepsiz ve terbiyesiz. Avukatım ortaya çıkardı. Şu anda Yemekteyiz’de yarışan Yasin Obuz isimli kişi. Bana küfreden kişi… Yemekteyiz ekibine sesleniyorum. Yarışmacıların herhangi bir hesabına bakmıyor musunuz bu programa katılırken… Bu insanları nasıl izleyicilere sunuyorsunuz. Acun sana da sesleniyorum.” ifadeleriyle canlı yayında duyuru yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler