Ana SayfaÜnlülerMesut Özil'le Dünyaevine Giren Amine Gülşe'nin İlk Hamlesi Şaşırttı..

İlgili Postlar

Mesut Özil’le Dünyaevine Giren Amine Gülşe’nin İlk Hamlesi Şaşırttı..

7 Haziran günü Amine Gülşe iel ünü futbolcu Mesut Özil’in düğünü Magazin gündemine damga vurmuştu. Detaylar Haberimizde..

Amine Gülşe’nin Düğün Sonrası İlk Hamlesi Şaşırttı..

Uzun yıllardır beraberliklerini devam ettirdikleri aşk dolu ilişkilerini muhteşem bir düğünle taçlandıran Türk asıllı Alman fulbolcu Mesut Özil ile Amne Gülşe’nin görkemli düğünleri hala konuşulmaya devam ediliyor.

Mesut Özil Kimdir?

Amine Gülşe Kimdir?

Taze gelin Amine Gülşe bu muhteşem düğün sonrası fırsatını bulur bulmaz  ilk hamlesi tüm sosyal medyada hesaplarında değişiklik yapması ne bu acele dedirtti.

Çiçeği burnunda gelin Amine Gülşe Gülşe, dün sosyal medya hesaplarındaki soyadını Özil olarak güncelledi. Tescilli güzel Amine Gülşe’nin, eski soyadı Gülşe’yi yazmaması dikkatleri üzerine çekti.

Amine Gülşe evlenir evlenmez... - Magazin haberleri

 

Ünlü Çiftin Düğününe Ünlüler İsimler Akın Etti..

Nikah şahidliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yapmış olduğu düğün törenine adeta ünlüler akın etti.

Acun Ilıcalı: ” Mutluluklar Diliyorum…..”

Gecenin Ünlü damadı Mesut Özil’in yakın dostu Acul Ilıcalı’nın; “İkinize de ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah bu sene vatan hasretin de sona erer” sözleri akıllara dünyaca ünlü fulbolcunun Türkiye’ye mi transfer oluyor, sorusunu getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler