Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ' Namusumla Dalga Geçirmem'!

İlgili Postlar

Demet Akalın ‘ Namusumla Dalga Geçirmem’!

Bir sosyal medya kullanıcısı, Demet Akalın’ın kendisine mesaj atmış gibi yaptı. Mesajda Demet Akalın’ın o insana asılıyormuş gibi sözlerini gören Akalın o kişiye sert çıktı ve avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Demet Akalın ‘Namusumla dalga geçirmem’ dedi.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın ‘ Namusumla Dalga Geçirmem’!

Bir Twitter kullanıcısı, sanki Demet Akalın kendi hesabına mesaj yazmış gibi yapıp photoshoplu bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımı gören Demet Akalın çileden çıktı. Kendisine mesaj atmış gibi gösteren takipçisine ateş püskürerek Namusumla dalga geçirmem” dedi.

Demet Akalın, kendi hesabından bunu yapan kişiyi ifşa edip bir paylaşımda bulunda. Paylaşımda, ” Asılıyor muşum bu çocuğa! Ulan yazımla, sesimle, kıyafetimle, her şeyimle dalga geçmenize gülerim ama namusumla dalga geçirmem!!” diye yazdı. Akalın’ın ağzından yazılmış kurgu olduğunu anlaşılan mesajda; “Fotoğraflarını görüyorum çok yakışıklısın canım. Biz konser için Adana’ya da geleceğiz haberin olsun” yazılmıştı.

AKALIN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Demet Akalın. kendi ağzından yazılmış gibi yayınlanan mesajı görünce açtı ağzını yumdu gözünü. Akalın, “Asılıyor muşum bu çocuğa. Ulan yazımla sesimle kıyafetimle her şeyle dalga geçmenize güler geçerim ama namusumla dalga geçirmem. Savcılığa gidince de aynı delikanlılığı bekliyor avukatım. Sakın şaka yaptım diyerek yırtarım sanma, güzel bir de tazminat davası açacağım sana Seni terbiyesiz!” paylaşımında bulundu.

 Sinan Akçıl Demet Akalın’ı ve Hande Yener’i Kızdıracak Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler