Ana SayfaDedikoduMesut Özil ve Amine Gülşe Ayrılık İddialarını Aşk Dolu Fotoğraflarıyla Yalanladı!

İlgili Postlar

Mesut Özil ve Amine Gülşe Ayrılık İddialarını Aşk Dolu Fotoğraflarıyla Yalanladı!

Mesut Özil’in geçtiğimiz günlerde 70 Kadının olduğu bir partide uyuşturucu madde alırken çekilmiş olan görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ünlü çift hakkında görüntü sonrası ayrılık iddiaları hızla yayılmıştı lakin Mesut Özil ve Amine Gülşe Ayrılık İddialarını Aşk Dolu Fotoğraflarıyla Yalanladı!

Mesut Özil ve Amine Gülşe Ayrılık İddialarını Aşk Dolu Fotoğraflarıyla Yalanladı!

Uzun bir süredir birlikte olan güzel oyuncu Amine Gülşe ile Arsenal’in yıldız futbolcularından olan Mesut Özil skandal bir video ile gündeme geldi. Nişanlı ve evlilik hazırlığı içerisinde olan evli çiftin Görüntüler sonrasında yollarını ayırma kararı almış olabilecekleri bir çok haber kanalı tarafından iddia edilmişti.

2014 yılı Türkiye Güzeli seçilen Amine Gülşe tarafından sessizlikle karşılanan olay ayrılık iddialarının güçlenmesini sağlamıştı ama Gülşe  nişanlısı Mesut Özil ile olan fotoğraflarını yayınlayarak tüm ayrılık iddialarının asılsız olduğunu göstermiş oldu.

Amine Gülşe Kimdir ?

Aşkları Dolu Dizgin Devam Ediyor

Güzel oyuncu Amine Gülşe , Sosyal Medya hesabından nişanlısı Mesut Özil ve yeni köpekleriyle gayet samimi bir şekilde poz verdiği fotoğrafı “Ailemize yeni bir üye katıldı” notu eşliğinde takipçileri ile paylaştı.

Mesut Özil Kimdir ?

70 Kadının Yer Aldığı Uyuşturucu Partisinden Görüntüleri Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Arsenal’in yıldız futbolcularının adı çok büyük bir skandala karıştı. Aralarında Türk Futbolcu Mesut Özil‘in de bulunduğu görüntülerde, bir partide ‘Hippy Crack’ adlı uyuşturucu maddeyi kullanırken görüntülendiler. Yayınlanan görüntülerde Mesut Özil’in uyuşturucunun etkisi altında olduğu açıkça görüldü. Olay magazin gündemine düşerken bir çok ayrılık iddialarına da yol açtı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler