Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli Suudi Arabistan Yolcusu

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Suudi Arabistan Yolcusu

Türkiye’nin gündeminde yer alan isimlerden olan Meryem Uzerli başını kapatarak Instagram’dan bir fotoğraf paylaştı. Başını kapatan güzel oyuncu Suudi Arabistan’a gideceğini söylerken özellikle bu durum Arap hayranlarını oldukça sevindirdi.

Almanyalı olmasına rağmen kısa süre içerisinde tüm dünyada ilgi çekmeyi başaran Meryem Uzerli son dönemlerde Türkiye’de projelere dahil oluyor ve yaşamının büyük bir bölümünü Türkiye’de geçiriyor. Özellikle türbana girerek video çekmesi ve bu videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması ünlü oyuncuya ilginin kısa süre içerisinde artmasını sağlarken sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi de Meryem Uzerli oldu.

Meryem Uzerli Arabistan’da Çok Seviliyor

Güzelliği ve kendine özgü konuşma tarzı ile oldukça sevilen ve dikkat çeken Meryem Uzerli’nin Arabistan’da da oldukça seviliyor. Oyuncunun Arabistan’a gidecek olması ülkedeki hayranları tarafından oldukça olumlu karşılanırken oyuncunun Arabistan programı henüz öğrenilemedi. Suudi Arabistan’ı ziyaret edeceğini özellikle iş görüşmeleri yapması beklenen Meryem Uzerli hayranlarına videolu bir şekilde mesaj gönderirken mesajın sonunda tüm Arap hayranlarına öpücük gönderdi. Meryem Uzerli tarafından yapılan paylaşımın ardından Instagram üzerinde en çok konuşulan konulardan bir tanesi Meryem Uzerli’nin paylaştığı video olurken video sadece 5 saat içerisinde 524 bin görüntülenme aldı. Özellikle hayranları tarafından yapılan paylaşımlarda Meryem Uzerli’ye destek verilirken bu durum oldukça ilgi uyandırdı. Meryem Uzerli’nin Suudi Arabistan’a gittikten sonra burada bir takım temaslarda bulunması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler