Ana SayfaDedikoduSurvivor Turabi, uçakta içki fırlatıp tüküren adamın hakkında geldi

İlgili Postlar

Survivor Turabi, uçakta içki fırlatıp tüküren adamın hakkında geldi

Eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, uçakta içkisini etrafındakilerin üstüne fırlatan ve tüküren adamın hakkından geldi. Bir türlü engellenemeyen yolcuyu, Turabi durdurabildi. Turabi Çamkıran, yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı. Detaylar haberimizde…

Ekranların yıllardır izleyicileri ekran başına kilitleyen heyecanlı yarışma programı Survivor’a iki kez katılan ve iki kez de şampiyon olmayı başaran Turabi Çamkıran, uçakta ilginç anlar yaşadı. Aynı uçakta bulunan ve etrafındakilerin üzerine içkisini fırlatıp tüküren bir yolcunun hakkından Turabi Çamkıran geldi. Turabi’nin iddiasına göre, iki metre boyunda ve durdurulması bir hayli güç olan yolcuyu kelepçeleri kırmasına rağmen battaniye kullanarak durdurmuş. Turabi, yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile anlattı.

İşte Turabi Çamkıran’ın o paylaşımı…

“Bütün uçağa içkisini fırlatan, yolculara küfreden, host ve hosteslere vurup üstlerine tüküren kardeşimize, kimse karışmayınca ve ekip baş edemeyince memleketine paket-servis edeyim dedim. THY kabin amiri o kadar pisliğe rağmen adamın haklarını okuduktan sonra, takılan kelepçeleri kırdığı için battaniye kullanmak zorunda kaldım. Bu arada üçkağıtçı 2 metreye yakın.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler