Ana SayfaÜnlülerEvlilik Programları Tartışmasına Seren Serengil De Katıldı!

İlgili Postlar

Evlilik Programları Tartışmasına Seren Serengil De Katıldı!

Son günlerde evlilik programlarında en çok konuşulan detaylardan bir tanesi programın kapatılması olurken Esra Erol ve Zuhal Topal arasında yaşanan kavgaya Seren Serengil de dahil oldu. Özellikle RTÜK tarafından alınan karar ve Numan Kurtulmuş tarafından yapılan açıklamalar sonrasında evlilik programlarının gelecek sezon ekranlarda olmayacağı görülürken özellikle Esra Erol’un açıklamaları Türkiye’de gündem yaratmıştı.

Esra Erol Seren Serengil Tartışması Başladı!

Esra Erol tarafından yapılan açıklamalarda ünlü sunucunun oldukça zorlandığı ve bu konuda üzüldüğü gözlerden kaçmazken Seren Serengil, Esra Erol için oldukça sert ifadeler kullandı. Esra Erol tarafından yapılan açıklamalara hiçbir şekilde katılmadığını söyleyen Seren Serengil Esra Erol’un gizli ve üstü kapalı bir şekilde kendine gönderme yaptığını söyledi.

Serengil Esra Erol’a Yüklendi

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar ile direkt Esra Erol’u muhatap alan Serengil Esra Erol’un kendi işi olmamasına rağmen pek çok farklı işe karıştığını söyledi. Esra Erol tarafından yapılan açıklamalarda özellikle Seren Serengil’in dedikodu yaptığı iddia edilirken bu detaylara değinen ünlü isim kimse hakkında dedikodu yapmadığını ve bugüne kadar da dedikoduya karşı olduğunu söyledi. Zuhal Topal’ın ünlü ismin programına konuk olması Esra Erol’un tepkisini çekerken tüm bu program boyunca Esra Erol ile ilgili herhangi bir olumsuz durumun ya da dedikodunun yapılmadığını söyledi.

Ünlü isim tarafından yapılan bu açıklamalar tartışmayı yeni bir boyuta taşıdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler