Ana SayfaDedikoduSeren Serengil, Esra Erol-Zuhal Topal kavgasına dahil oldu

İlgili Postlar

Seren Serengil, Esra Erol-Zuhal Topal kavgasına dahil oldu

Son günlerde izdivaç programı sunucuları Esra Erol ve Zuhal Topal arasında yaşanan polemiğe Seren Serengil de dahil oldu. Serengil, Esra Erol’un kendisine yaptığı göndermeye sert bir yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Son günlerde yayından kaldırılacağı haberleri ile gündemde olan izdivaç programlarının sunucuları Esra Erol ve Zuhal Topal arasında yaşanan polemiğe, magazin programı sunuculuğu yapan Seren Serengil de dahil oldu. Zuhal Topal’ı programına konuk olarak davet eden Seren Serengil, böylece kavganın temelini atmış oldu.

Kendisine sert sözler ile göndermede bulunduğunu iddia ettiği Esra Erol’a zehir zemberek sözler ile eleştiride bulunan Seren Serengil, programdaki partneri Cengiz Semercioğlu ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşarak uzunca bir mesaj ekledi.

“Esra Erol ,
Sen benim adımı yazacak cesareti gösterememişsin. Ama bak ben sana hitaben yazıyorum… Biraz takipçilerim ve arkadaş çevrem garipseyecek bu zorunlu muhattap olma durumunu ama… Şu an ki yapmış olduğum programdan ötürü geçen gün Ajdar’ı bile bir konuyla ilgili aramak durumunda kaldım. Kendi tarzın olmayan birçok şey ve kişiyle muhattap oluyorsun, bizim programın da cilvesi bu işte…

Flash TV kafası diye bir şey var ya her telden diye magazin işi de biraz öyle en iyi sen anlarsın bu kafayı en iyi sen bilirsin… Gelelim niye muhattap olduk iki alakasız insan biz seninle….

Program partnerim Cengiz Semercioğlu’na bana ve programımıza göndermeler yapmışsın… Bu da bana cevap hakkı doğurdu tabi… “Ellerine çayı alıp iki dedikodumu yaptılar ( Zuhal Topal + Serengil’den bahsediyor) çirkin bir şekilde dediğin cümleni müsaade edersen düzeltmek isterim. Birincisi ben dedikodu yapmam, yapacaksam da çok önemli şahsiyetler olur bunlar… Sen benim için bunlar arasında yer almıyorsun üzgünüm… Kaldı ki dedikodu sizin programlarda oluyor o onun arkasından konuşuyor, sonra programdan ayrılanlar sizin dedikodunuzu yapıyor. Yani dedikodu sizin işiniz. Biz direk gerçekleri konuşuyoruz. Yaptıklarınızı söylediklerinizi yorumluyoruz bunlar soru cevap şeklinde gelişen bir diyalog halinde oluyor. Cevaba göre konu yönleniyor, programımıza kimi çağıracağımızı tabii ki sana sormayacağız, ve tabii ki birisinin bir iddiası veya söylemek istediği bir şeyler varsa buna yer vereceğiz, kendi fikrimizi de söyleyeceğiz. Bunu yine sana sormayacağız!!!

Tek taraflı yayın yapıyorsunuz demen için bizim programı aramış, bizim de seni yayına bağlamamış olmamız lazım ki böyle bir şey yaşanmadı. Hala söz hakkın var ama programda adın bile geçmedi o da ayrı bir konu. İnsan hiç olmadığını iddia ettiği bir şeyi niye üstlenir ki?

Cengiz Semercioğlu, köşe yazarıymış, niye program yapımcılığı yapıyormuş gibi cahilce bir cümle de okudum. Cengiz devlet memuru mu da bir iş yaparken bir başka bir şey yapmayacak? Sonra 10 yıldır hiç RTÜK ceza vermemiş, 2 yıldır bu hale gelmiş olaylar gibi bir ifaden var. O da maalesef doğru değil. Hangi televizyona senin programın için RTÜK ne kadar ceza vermiş, yarın onu hatırlatacağım belgeleriyle sevgiler…

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler