Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli Kızlarıyla Tatilde

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Kızlarıyla Tatilde

Kızlarıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla beğeni yağmuruna tutulan ünlü oyuncu Meryem Uzerli kızlarıyla tatilde. Ünlü oyuncunun tatil pozlarına binlerce beğeni yapdı. İşte o kareler;

Meryem Uzerli’nin Paylaşımlarına Beğeni Yağıyor

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin ‘Hürrem Sultan’ rolüyle Türkiye dahil birçok ülkede hayranlar kazanan oyuncu Meryem Uzerli, uzun süre Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşadı. Bu yılın başlarında ikinci kızına sarılan oyuncu, sosyal medya hesabından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Meryem Uzerli’den Kızlarıyla Duygusal Paylaşım

Instagram’da 7 milyon takipçisi olan Uzelli, kızları Lily Koi ve Lara’yı çenesinin önünde poz veriyor. Kızlarına yılbaşı kostümleri giydiren oyuncu, paylaşımına kalp, Noel Baba ve çam emojilerini de ekledi. Uzelli’nin paylaşımı kısa sürede 307.000’den fazla beğeni aldı.

Pozların yanı sıra Uzerli ve kızlarının benzerliği sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Birçok kullanıcı “Kızlar aynı annesi” ve “Kızlar güzelliğini annelerinden almış” yorumu yaptı.

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli Kızlarıyla Tatilde

Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Hürrem karakteriyle adını duyuran Meryem Uzerli, kızları Lara Jemine ve Lily Koi ile tatil için Dubai’ye gitti. Ünlü oyuncu, kızlarıyla havuzda geçirdiği eğlenceli anları sosyal medya hesabında yayınlamayı da ihmal etmedi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Uzerli, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmuştu. Oyuncu özellikle kızlarıyla yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti.

Uzerli’nin kızları sevimli halleriyle sosyal medyada ilgi odağı olurken Lara Jemine’nin annesi ile benzerliği dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler