Ana SayfaDizilerMeryem Dizisi İlk Bölümde Sınıfta Kaldı

İlgili Postlar

Meryem Dizisi İlk Bölümde Sınıfta Kaldı

Kanal D’de geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen Meryem Dizisi, ilk bölümüyle beklentileri karşılayamadı. Uzun zamandan beri tanıtımları ile dikkat çeken dizinin yayına başladığı ilk bölümü ile yüksek bir izlenme oranına ulaşması bekleniyordu. Fakat Meryem dizisi bu noktada beklentilerin altında kaldı.

No:309’un Gölgesinde Kaldı

Meryem dizisi dün akşam ekranlara gelen No:309’un ardında kaldı. 4. sırada yer alan Meryem dizisi ilk bölümü ile çok fazla dikkat çekmedi. Meryem dizisi ile ilgili dün akşam en dikkat çeken ayrıntı ise yapımın Tosun Paşa’yı dahi geçememiş olmasıydı. Öyle ki Star TV’de dün akşam itibari ile yayınlanan Tosun Paşa filmi, yıllardan beri sürekli ekranlara geliyordu. Buna rağmen Meryem dizisi tüm tanıtımlara rağmen beklentileri gerçekleştiremediği gibi Tosun Paşa gibi bir yapımın dahi önüne geçemedi. Yaşanan bu durum sonrasında ise dizinin önümüzdeki haftalarda sıralamalarda nasıl bir yer alacağı daha da önem kazandı. Diziler için reyting çok önemli olduğu gibi Meryem dizisinin reyting için nasıl bir sonuç alacağı bundan sonraki süreç içerisinde dizinin kaderini belirleyecek.

Özellikle yaz aylarında ekranlara gelen dizilerde, reytingler daha da önemsemediği gibi pek çok dizi reytingler nedeniyle ekranlardan kaldırılmıştı. Bu nedenle yeni ekranlara gelecek diziler için de reyting çok kritik bir dönem yaşatıyor. Bu bakımdan dün itibari ile Meryem dizisi oyuncuları ve yapımcılar için reyting oldukça önemli.

Dün gecenin reytingleri nasıl oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler