Ana SayfaDizilerCansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Başrolde

İlgili Postlar

Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Başrolde

Ezel dizisi ile ekranların en sevilen çiftlerinden birisi olan Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu, yeni bir dizi ile gelecek. Yapılan son açıklamalara göre iki isme götürülen teklif sonrasında Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu’nun teklifi kabul ettiği ve yeni proje için startın da böylece verildiği belirtildi. Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu’nun birlikte yer alacağı dizinin adı ise Fatih olacak.

Osmanlı Hikayesi Ekranlara Gelecek

Açıklamalara göre yeni dizide 21 yaşında İstanbul’u fethederek tarihte yeni bir sayfa açan Fatih Sultan Mehmet’in hayatı anlatılacak. Başrolde ise Fatih karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu yer alacak. Dizi için en çok dikkat çeken detay ise Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu gibi iki önemli ismin yeniden bir araya gelecek olması. Bu buluşma dizi başlamadan önce dahi dizinin konuşulmasını sağlayacağı dizi yayın döneminin başlamasının ardından dizinin yüksek izlenme oranlarına ulaşılmasını sağlayabilir.

Medya yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi için şu ana kadar çok fazla detay netlik kazanmasa da dizi Kanal D’de Aralık ayı itibari ile ekrana gelecek. Dönem dizileri için alternatif yaratacak olan Fatih’te Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu dışında farklı isimlere de yer verilmesi bekleniyor. Bugüne kadar gündeme gelen haberlere göre ise başrol oyuncularına eşlik edecek diğer isimler Fahriye Evcen ve Çetin Tekindor. Özel kurulan platoda yapılacak çekimler için oyuncu kadrosunun kısa süre içerisinde netleştirilmesi bekleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Cansu Dere Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler