Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey'in En Büyük Hayali Bakın Neymiş!

İlgili Postlar

Merve Özbey’in En Büyük Hayali Bakın Neymiş!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, konseri öncesinde kuliste sahne heyecanını basın mensuplarıyla paylaştı. Merve Özbey ayrıca hayalini açıkladı, detaylar Haberimizde..

Merve Özbey’dan bomba açıklamalar: Kendimi daha dişi hissediyorum!

 Merve Özbey; “Bu Sefer Arayı Fazla Açmayacağız.”

2019 yılının başlarında piyasaya çıkarmayı planladığı yeni müzik albümü için ayrıntılı bilgi veren güzel şarkıcı Merve Özbey, bu albüm için çok fazla şarkı seçimi yaptıklarını ve dolayısıyla albümünü ikiye ayırdıklarını açıkladı.  “Sevenlerim merak etmesin, bu sefer arayı fazla açmayacağız. Peş peşe iki albüm çıkaracağız” dedi.

Merve Özbey Kimdir?

“15-20 Masalık Butik Bir Yer Açma Gibi Hayallerim Var.

Çok yoğun sahne ve konser programı sebebiyle sadece hava alanlarında dinlenebildiğinin dile getiren ünlü şarkıcı, “Sizin aracılığınızla yetkililere sesleniyorum. Havaalanlarında yatacak bir yer olmasını rica ediyoruz” sözleriyle herkesi güldürdü. Sahnelerden emekliye ayrıldığında gastronomi ile ilgilenmek istediğini söyleyen Merve Özbey, “Evde güzel yemek yaptığımı söylerler, tüm yemeklerde iddialıyım. Emekliliğimde küçük bir sahil kasabasında 15-20 masalık butik bir yer açma gibi hayallerim var. Nasip olur mu bilemem elbette” dedi.

 

Merve Özbey Hayalini Açıkladı, System.String[]

İzleyenlerine Müzik Ziyafeti Yaşattı.

Basın mensublarına verdiği özel röportajın hemen ardından sahne alan Merve Özbey, kendisini dinlemeye gelenlere “Hoş geldiniz, perşembe gecesi beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” diyerek, konserine başladı. Sahne programının ilk bölümü için seçtiği krem rengi mini elbisesi ile dikkatleri üzerine Merve Özbey, o güzel sesiyle izleyenlerine müzik ziyafeti yaşattı.

“Arabesk de Söyleyeceğim”

Sözleri Gökhan Şahin’e ait olan ‘Vicdanın Affetsin’ şarkısı ile  programına başlayan güzel şarkıcı, performansının ilk bölümünde izleyicilerine adeta müzik şölen yaşattı. Programına pop ağırlıklı şarkılarla başlayan Merve Özbey, “Zannetmeyin ki hep pop söyleyeceğiz, birkaç şarkı sonra arabeske döneceğiz. Sezen Aksu’ya da, Ahmet Kaya’ya da, Selami Şahin’e de sırayla selam göndereceğiz.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler