Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey, Neden Anne Sözü Dinledi!

İlgili Postlar

Merve Özbey, Neden Anne Sözü Dinledi!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey önceki gece sahneye çıktı. Hemen öncesinde kulisinde sevenlerini kırmayarak onlarla fotoğraf çektiren Merve Özbey magazin gazetecilerininde sorularını yanıtlamaya çalıştı, kısa sohbetten detaylar Haberimizde..

Merve Özbey’in En Büyük Hayali Bakın Neymiş!

Merve Özbey, Anne Sözü Dinlermiş!

Son dönemlerin başarılı genç şarkıcılarından Merve Özbey önceki akşam Watergarden da sahne aldı ve beğenilen parçalarını peş peşe izleyenleri için söylemeye başladı. Yılbaşında İstanbul’da sahneye çıkacağı öğrenilen güzel şarkıcının yılbaşı kostümü 20 bin TL değerinde olduğu hakkında çıkan haberler kendisine tekrar soruldu. Bunun üzerine Özbey;  “Kıyafete çok para harcayan biri değilim yılbaşı olduğu için biraz daha özen göstermek istedim, Cihan Nacar imzalı bir elbise giyeceğim  20 bin TL  az bile.. arkadaşım diye indirim yaptı, o sadece kıyafet değil bir eser” ifadeleriyle açıklama yaptıktan sonra söz kazancını nasıl değerlendirdiğine gelince genç şarkıcı devam etti..

Merve Özbey Kimdir?

Ä°lgili resim

“Merve Evin Olsun..”

“Merve hiçbir şeyin olmasın başını sokacak bir evin olsun” diye öğütleyen annesinin tavsiyelerine istinaden parasına gayrimenkule yatırdığını  anlatan şarkıcı “Hep annemi dinlerim” diyerek sahnesini aldı. Genç dansçıları ile şarkılarını söyleyerek izleyicisini coşturan başarılı sanatçı Merve Özbey  sahneye çıkmadan “Gazapizm Heyecanı Yok şarkısını dinliyorum bu da beni motive ediyor” sözleriyle sahne öncesi neler hissettiğini hayranlarına aktardı.

merve özbey ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler