Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey Doğum Anlarını Paylaştı

İlgili Postlar

Merve Özbey Doğum Anlarını Paylaştı

1 ay önce ilk bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan ünlü şarkıcı Merve Özbey, doğum anlarını paylaştı. Hayatının en özel anını paylaşan şarkıcının videosu saatler içinde 90 bin görüntülenmeye ulaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı sevenlerini duygulandırdı.

Merve Özbey, “33 Sene Boşa Yaşamışım”

Merve Özbey“Her şey yolunda ve sağlığımız yerinde. Bir an önce evimize gidip, yeni hayatımıza alışmaya çalışacağız” dedi. Gazetecilerin,  “Elif Özüm’ü kucağınıza ilk aldığınızda neler hissettiniz?” şeklinde yönelttiği o soruya, “33 sene boşa yaşamışım. Artık hayatımız onun üzerine kurulu. İnşallah sağlık ve mutlulukla, güzel bir hayatı olur” cevabıyla şaşırttı. Ünlü şarkıcı, “Peki bebeğiniz kime daha çok benziyor?” şeklinde sorulan soruya  “Kenan’a çok benziyor” dedi…

Babasını Kaybeden Merve Özbey’in Yürekleri Burkan Paylaşımı..

“İsmin Gibi Yaşa Kızım”

Kızı Elif Özüm’ ün minik patiğini sosyal medya hesabından paylaşan Merve Özbey, kızının adını hayranlarıyla paylaşmıştı. Ünlü popçu, bu postuna, “Elif Özüm… Burada kalsın istedim. İleride nasıl özlemle, hasretle beklediğimizi görür belki kızımız. İsmin gibi yaşa” mesajını yazmıştı… Küçük kızlarının ismine nasıl karar verdiklerini paylaşan ünlü popçunun eşi Kenan Koçak, “Çok sevdiğimiz isimlerden biriydi. Eşimin rahmetli babası, kızımızın adının ‘Elif’ olmasını istemişti. Bunu da göz önünde bulundurarak Elif Özüm koyduk. Mutluyuz” demişti. Güzel şarkıcı Merve Özbey, hamile kaldığı o hassas dönemlerde erken kaybettiği babasının acısını derinden hissetmişti. Ünlü şarkıcının 64 yaşlarındaki babası Ahmet Özbey, ani yaşadığı kalp krizi neticesinde hayata veda etmişti…

Merve Özbey ‘in En Mutlu Günü.. Anne Oldu…

Merve Özbey Doğum Anlarını Paylaştı

Güçlü sesi ve sempatik hallerinden dolayı sevilen şarkıcılar arasında yer alan Merve Özbey, geçtiğimiz sene iş insanı Kenan Kolçak ile hayatını birleştirdi. Bir ay önce ilk bebeğini dünyaya getiren şarkıcı, hayatının en mutlu anını takipçileriyle paylaştı.Ünlü şarkıcı Merve Özbey, doğum öncesi ve sonrasında çekilen görüntülerden hazırlanan videoyu “Allah’ım dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin… Varsa bir maşallahınız alırız” notuyla paylaştı.

https://www.instagram.com/p/CNCUff2AGfq/

Şarkıcının 1,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yoruma kapalı yaptığı paylaşım kısa sürede 89 binden fazla görüntülenmeye ulaştı. Ünlü şarkının paylaşımına sevenleri yorum yağdırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler