Ana SayfaDedikoduMerve Özbey boyundan dert yandı!

İlgili Postlar

Merve Özbey boyundan dert yandı!

Önceki gün sevgilisiyle Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerle konuşan Merve Özbey, 1.59’luk boyundan dert yandı. Magazin dünyası Merve Özbey’i yaptığı açıklamalarla konuşuyor…

Kayıp Bebeğiniz

Ege’de beş günlük konser programının olduğunu ve ilk olarak Kuşadası’na gideceğini söyleyen Türk pop şarkıcısı Merve Özbey, ‘Your Loss Babe’ (Kayıp Bebeğiniz) yazılı tişörtüyle dikkat çekti. Kendisine yöneltilen sorulara başta albüm hazırlığı içinde olduğunu belirterek başlayan Merve Özbey, sevgilisi Murat Binici’yle aralarındaki boy farkının gündeme gelmesine de açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalar magazin dünyasında hızla yayılmaya başladı.

Kısaysam ne yapayım, topukluyla mı dolaşayım?

Son zamanların en iyi çıkış yapan pop şarkıcıları arasında gösterilen Merve Özbey’e Atatürk Havalimanı’nda sevgilisi Murat Binici’yle arasındaki boy farkı hakkındaki haberler sorulunca ünlü şarkıcı konu hakkında şu ifadeleri kullandı: “Sevgilim 1.93 değil, 1.85 boyunda. Beni de uzun yazmışınız, ben de 1.63 değil 1.59’um. Kısaysam ne yapayım, topukluyla mı dolaşayım?” diyerek konuşmasını, “Doğal olmayı seviyorum.” Sözleriyle noktaladı.

“Sevgilisiyle arasındaki boy farkı”

Merve Özbey, bugüne kadar sadece bir albüm çıkarmıştır. Trio Chios grubunun ve Ebru Gündeş’in eski vokalistlerinden olan ve Erdem Kınay ile olan düetiyle oldukça fazla tanınanan Merve Özbey Atatürk Havalimanında yaptığı açıklamalarla daha çok konuşulacağa benziyor. Sosyal medyadan takipçilerinin de hem yorum hem mesaj olarak merak ederek sorduğu sevgilisiyle arasındaki boy farkı konusuna Merve Özbey’den sonunda açıklama geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler