Ana SayfaDedikoduAhmet Kural Sıla'nın ailesi ile tanıştı!

İlgili Postlar

Ahmet Kural Sıla’nın ailesi ile tanıştı!

Ahmet Kural ve Sıla cephesinden evlilik sinyalleri gelmeye başladı. Ahmet Kural, sevgilisi Sıla’nın ailesi ile tanıştı. Bu haber, ünlü çiftten evlilik haberlerinin gelmesinin yakın olduğunun sinyalini verdi. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Sıla’nın Harbiye’de gerçekleşen konserine katıldı. Konseri en önde izleyen Ahmet Kural ve sevgilisi Sıla ilk kez el ele poz verdi.

Konserde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Kural, evlilik ile ilgili gelen sorulara sadece “Hayırlısı, kısmet” yanıtını vermekle yetinmişti.

O gece konseri dinlemeye gelenler arasında Sıla’nın ailesi de vardı. Konseri, Ahmet Kural gibi en önden izleyen anne Ömür Gençoğlu ve baba Şükrü Gençoğlu, magazincilerin Ahmet Kural ve kızlarının aşkı hakkında sorduğu sorulara da yanıt verdi. Anne Ömür Gençoğlu “Bunlar özel konular” demekle yetindiyse de baba Şükrü Gençoğlu “Ahmet Kural’la tanıştık dizilerini zaten izliyordum.” dedi ve ünlü oyuncu Ahmet Kural ile tanıştıklarını açıkladı.

Sıla’nın Ahmet Kural’ı ailesi ile tanıştırması, yakın zamanda evlilik haberlerinin geleceği şeklinde yorumlandı.

Sıla kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler