Ana SayfaDedikoduAsena Atalay silikonlarını yeniledi, Bodrum sahillerinde hava attı

İlgili Postlar

Asena Atalay silikonlarını yeniledi, Bodrum sahillerinde hava attı

Tatil için Bodrum’u tercih eden ünlü sunucu Asena Atalay, yenilediği silikonları ile Bodrum sahillerinde salındı. Atalay, yenilediği göğüsleri ile sahildeki tüm gözleri üzerine topladı. İşte detaylar…

Tatil için Bodrum’u seçti

Caner Erkin ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl Ocak ayında noktalayan Asena Atalay, boşanma sonrasında bir magazin programında sunuculuk yapmaya başladı. Kariyerine sunucu olarak devam eden Atalay, tatil için Bodrum’u tercih etti.

Yeni silikonlarını gören gözlerini alamadı

Göğüslerindeki silikonları yenileyen Asena Atalay, Bodrum’u kasıp kavuşuyor. Asena Atalay, Yalıkavak Zayo Beach’te düzenlenen bir partiye katıldı ve yeni silikonları ile ortalığı yaktı geçti. Tüm dikkatleri üzerine toplayan Asena Atalay, öz güveni yüksek tavırları ile boşanma gerilimini tamamen atlatmış olduğunun ve eski günlerine geri döndüğünün sinyalini verdi.

Caner Erkin ile geçen yıl boşanmıştı

Ünlü sunucu Asena Atalay, futbolcu Caner Erkin ile evliydi. Ancak, geçtiğimiz yıl Ocak ayında boşandılar. Caner Erkin, boşanmanın ardından ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başladı. Sonunda evlendi.

Asena Atalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler