Ana SayfaDedikoduUğur Akkuş'un eşine 4 ay uzaklaştırma kararı verildi

İlgili Postlar

Uğur Akkuş’un eşine 4 ay uzaklaştırma kararı verildi

Ebru Şallı’nın evli sevgilisi Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş için şok bir karar çıktı. Uğur Akkuş, eşinin psikolojik hasta olduğunu iddia ederek mahkemeden uzaklaştırma kararı istedi. Akkuş’un talebi kabul edildi ve Gonca Akkuş’a dört ay uzaklaştırma kararı çıktı. Detaylar haberimizde…

Teknede tatil yaparken birlikte görüntülenen ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş cephesinde hareketli anlar yaşanıyor. Uğur Akkuş’un on yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Gonca Akkuş’un Ebru Şallı’ya “ikinci kadın” davası açmaya karar vermesinin ardından bir hamle de Uğur Akkuş’tan geldi.

Psikolojik hasta, öfke kontrol problemi var

Uğur Akkuş’un üç gün önce eşi Gonca Akkuş’un psikolojik hasta olduğunu ve öfke kontrol problemi olduğunu iddia ederek mahkemeden uzaklaştırma kararı talep ettiği iddia edildi.

Gonca Akkuş’a dört ay uzaklaştırma kararı

Uğur Akkuş’un uzaklaştırma talebini değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi’nin iddiaların yerinde olduğuna kanaat getirip Gonca Akkuş’a dört ay uzaklaştırma kararı verdiği iddia edildi.

Eşinin evine ve iş yerine dört ay yaklaşamayacak

Böylece Gonca Akkuş eşi Uğur Akkuş’un evine ve iş yerine dört ay süre ile yaklaşamayacak.

Gonca Akkuş evliyiz dedi, Uğur Akkuş üç yıldır boşanma aşamasındayız dedi

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkı, geçtiğimiz hafta teknede tatil yaparken birlikte görüntülenmelerinin ardından ortaya çıkmıştı. Uğur Akkuş’un eşi açıklama yaparak eşiyle hala evli olduklarını ve kendisini Ebru Şallı ile aldattığını açıklamıştı. Hamile olduğunu ve dokuz haftalık bebeğini aldırdığını iddia eden Gonca Akkuş, Ebru Şallı hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu. Eşi ile mutlu evlilikleri olduğunu iddia eden Gonca Akkuş’un aksine Uğur Akkuş üç yıldır boşanma aşamasında olduklarını iddia etmişti.

Uğur Akkuş kimdir?

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler