Ana SayfaDedikoduMerve Özbey: Babam Çok Kötü Bir Kocaydı

İlgili Postlar

Merve Özbey: Babam Çok Kötü Bir Kocaydı

Ünlü şarkıcı aile içinde yaşadıkları zorlu zamanları anlattı. “Babama yaklaştıkça o bizden kaçtı” dedi. Merve Özbey “Babam çok kötü bir kocaydı” dedi. İşte Merve Özbey’in yaptığı o çok özel açıklamalar;

Armağan Çağlayan’ın Programına Konuk Oldu

Merve Özbey, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu. Çocukluğuna dönen Merve Özbey, babasının dünyanın en iyi insanlarından biri olduğunu ancak hiç iyi bir koca olmadığını söyledi. “Bizim yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değildi” diyen ünlü sanatçı babası hakkında, “Sorumluluktan kaçtı galiba. Bir süre benimle görüşmedi. Küçük bir çocuk olduğum için babama çok ihtiyacım vardı” dedi.

Bir süre babasının yanına giden Özbey, sonra bu görüşmelerin eksildiğini belirterek, “Ben babamı aradıkça açmamaya başladı. Gelmek istiyorum dedikçe bahane buldu. Ama hiçbir zaman saygısızlık etmedim” ifadelerini kullandı.

Merve Özbey Babasını Anlattı

Babasıyla iletişim kurmaya başladığında gırtlak kanserine yakalandığını söyleyen Özbey şu ifadeleri kullandı; “Ben tam babamla konuşmaya başlarken babamın sesi gitti. Gırtlak kanseriydi çünkü ve hiçbir şey konuşamamaya başladık.” Babası Ahmet Özbey’i kaybettiğinde 6.5 aylık hamile olan Merve Özbey, bu dönemde oldukça zorlandı.

İkinci Çocuğuna Hamile Olan Merve Özbey’den Duysal Paylaşım

Merve Özbey babasını kaybettiği günü, “Fenerbahçe’nin maçı olduğu gün arkadaşlarını eve davet ediyor. Fakat maçı izleyemiyor, hayata veda ediyor” ifadeleriyle anlatmıştı. 33 yaşındaki Merve Özbey 2020’de Kenan Koçak ile hayatını birleştirdi. İkilinin bu evlilikten Elif Özüm Koçak adında bir kız çocuğu bulunuyor.

Merve Özbey: Babam Çok Kötü Bir Kocaydı

İki yıl önce babasını kaybeden Merve Özbey, konuk olduğu Armağan Çağlayan’ın YouTube programında babası hakkında itirafta bulundu. Şarkıcı, babasının dünyanın en iyi insanlarından biri olduğunu ancak hiç iyi bir eş olmadığını söyledi:

“Sorumluluktan kaçtı galiba. Bir süre benimle görüşmedi. Küçük bir çocuk olduğum için babama çok ihtiyacım vardı. Ben babamı aradıkça açmamaya başladı. Gelmek istiyorum dedikçe bahane buldu. Ama hiçbir zaman saygısızlık etmedim. Ben tam babamla konuşmaya başlarken babamın sesi gitti. Gırtlak kanseriydi çünkü ve hiçbir şey konuşamamaya başladık.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler