Ana SayfaDedikoduÖykü Gürman'dan Dekolte Açıklaması

İlgili Postlar

Öykü Gürman’dan Dekolte Açıklaması

Öykü Gürman, önceki akşam Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahneye çıktı. Şarkıcının yakında nikah masasına oturmaya hazırlandığı nişanlısı Fatih İçmeli de Gürman’ı ön masadan izledi. Öykü Gürman’dan dekolte açıklaması geldi. İşte detaylar;

Gülşen’den Şarkı Söyledi

Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, arabesk şarkı söyleyen popçuları beğendiğini söyledi: “Ben Merve Özbey’i çok beğeniyorum. Simge Sağın’ı çok beğeniyorum. Son olarak ‘Sen Affetsen ben Affetmem’i Gülşen söyledi, çok koşuma gitti.”

“Emeğe Saygı Duyuyorum”

“Bergen” filminde Zeynep Farah Abdullah’ın kendi sesiyle Bergen şarkılarını yorumlamasıyla ilgili de konuşan Gürman, “Ben içinde bulunduğum projelerde şarkı söylemeyi çok seviyorum, şarkıcı olduğum için. Herhangi bir karakteri canlandırırken de o dizinin herhangi bir bölümünde bir şarkıya yer vermek çok hoşuma gidiyor. Söz konusu olan biyografiyse dediğiniz gibi bu tartışma konusu yarattı. Bence emeğe saygı duymak lazım” dedi.

Öykü Gürman’dan Dekolte Açıklaması

Son dönemdeki sanatçı arkadaşlarının iddialı sahne kıyafetleriyle ilgili Öykü Gürman, şöyle yorum yaptı: “Herkes istediğini giymekte özgür. Eğer sahneye çıkan kişi kendisini öyle mutlu hissediyorsa ve kendisini öyle daha iyi ifade edebildiğine inanıyorsa… Bunun için estetik bir kaygı var. Dolayısıyla ben bunu çok yanlış bulmuyorum.”

“Nişanlınız isterse sahnede dekolte giymemeyi kabul eder miydiniz?” sorusuna ise şarkıcı, “Erkek arkadaş ayrı, sevgili, nişanlı, eş ayrı ama ben Öykü olarak kararında dekolteyi seven biriyim. Ben çok rahat edemem, tedirgin olurum” yanıtını verdi.

Evlilik Tarihleri Netleşmedi

Pırlanta yüzüğünü muhabirlere gösteren Öykü Gürman, evlilik tarihlerinin henüz netleşmediğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler